Őszies hangulatú terítők – megérkezett az ősz a lakásba

Őszies hangulatú terítők, amelyek ilyenkor, vagyis ősszel, elengedhetetlen kellékei a lakásnak. Őszies hangulatú terítők, melyek melegséget sugároznak.

Őszi terítők - őszies hangulat a lakásban

Őszies hangulatú terítők – őszies hangulat a lakásban

Mi jellemzi ezeket a terítőket? – elsősorban is a színviláguk. A föld színeit láthatod ezeken a terítőkön, a meleg színeket. A vöröst, a mohazöldet, a sárga melegebb árnyalatait. Azokat a színeket, melyekre jólesik ránézni, a hűvösebb őszi napokon. A másik jellemzőjük a mintázatuk, a falevelek, a szőlő, a napraforgó, stb. Webáruházunkban óriási választék található őszies terítőkből. Most mutatok nektek néhány fotót:

Hímzett kis terítő - napraforgós 30 cm kör

Hímzett kis terítő – napraforgós 30 cm kör

Látod, szebbnél szebb hímzett terítőket tudok neked mutatni, ebben az őszies témában. Most mutatok fotókat a nyomottmintás terítőkről:

A fotókon az asztalterítőket láthatod terméses mintával. Az egyik egy asztali futó, a másik pedig egy asztalközép. Érdemes kiegészíteni őket a mintájuk valamelyik színével, mondjuk a mohazölddel, a naranccsal, vagy a sárgával.

Olajzöld terítő - egyszínű pamut asztalterítő

Olajzöld terítő – egyszínű pamut asztalterítő

Ezekre a színekre gondoltam. Te is eltudod képzelni ezeket az őszi színeket a lakásodban?

Most mutatok neked nyomottmintás nagy terítőket, őszies mintásat:

Napraforgós abrosz - sárga napraforgók

Napraforgós abrosz – sárga napraforgók

Elárulok neked egy titkot, már évek óta jellemző rám. Ahogy közelednek a hűvösebb, az ősziesebb napok és beszorulunk a lakásba, nekem már szokásommávált, hogy ősziesre hangolom a lakást. Ez azt jelenti, hogy amikor már megcsináltam az őszi nagytakarítást és már ragyog a lakás, feldíszítem azt. Az ablakba őszies díszek kerülnek, akár faleveles girland, az ajtóra pedig valami gyönyörű őszies ajtókoszorú. Ilyenkor az asztalokról sem feledkezem meg, felrakom az őszies asztalterítőket. Hidd el, hogy fantasztikus érzés egy ilyen lakásba hazajönni! Kérlek nézd át alaposn az őszies választékunkat.

Jó böngészést kívánok: Simon Kati Evidensbolt

 

 

Comments are closed.