Karácsonyi asztalközepek, terítők

Karácsonyi asztalközepek, karácsonyi terítők, melyek elengedhetetlen kellékei a karácsonynak, az ünnepi asztaloknak.

Anyaguk legtöbbször poliészter, de akad közöttük pamut is.

Méretük lehet 75×75 cm-es, vagy 80×80 cm. Akad közöttük egész kis méretű, 30x30cm-es is. Ezek a kisebb méretű karácsonyi asztalközepek tökéletesen mutatnak egy telefonasztalkán, vagy a polcokon. Legtöbbször különleges hímzés díszíti ezeket a terítőket.

Használatuk Hasznélhatjuk őket önállóan is, lezserül, átlósan rádobva az asztalra, de ráhelyezhetjük őket egy egyszínű asztalterítőre is. Ebben az esetben, vagyis asztalterítővel kiegészítve, nagyon különleges, ünnepi asztalokat teríthetünk. A karácsonyi asztalközepeket az egész advent ideje alatt használhatjuk, vagyis minimum négy hétig. Ahogy megkezdődik az advent és ünnepi díszbe öltözteted a lakásod, ne feledkezz meg az asztalról sem. Tegyél rá egy karácsonyi asztalközepet és meglátod, ünnepi hangulatot teremt lakásodban.

Mosás Ezek a kis terítők moshatóak mosógéppel. Egyetlen egy kivétel van közöttük, ez pedig az aranycsillagos organza anyag. Ezt az organza anyagot csak kézzel moshatjuk. Minden esetben feltüntetem magánál a terítőnél is az egyedi kezelést.

Showing 1–12 of 17 results