Karácsonyi edényfogó kesztyűk

A karácsonyi edényfogó kesztyűk kategória egy karácsonyi mintás edényfogó kesztyűt és egy hozzá illő fedőfogót tartalmaz.

Ezek a kis konyhai textilek nagyon mutatós darabok. Sok vásárlóm dekorálásra is használja őket, mert egy hozzá illő asztalterítővel, remekül mutatnak a konyhában. Ugyanakkor nagyon praktikus darabok. Védik a háziasszony kezét a konyhai munkában.

Anyaga – ez a garnitúra a karácsonyi mintás pamut terítők anyagából készült. A bélése is pamut anyag, melynek színe harmonikusan illik a kesztyűhöz. Jó vastag vlíz anyagot varrtam bele, hogy még véletlenül se égesse meg a háziasszony a kezét.

Kiegészítők – ezekhez a garnitúrákhoz kapható áruházunkban kötény, masnis kenyérkosár és ugyan abból az anyagból asztalközepek. Remek kiegészítőket válogathatsz össze a konyhádba. Ajándéknak is kiválóak, ráadásul az ilyen mutatós daraboknak minden nő örül.  Egyszerű alkalomra ajánlom az edényfogó kesztyűgarnitúrát, mint ajándékot. Amennyiben kiegészíted valamelyik konyhai textillel, már egy nagyon komoly ajándékot tudsz összeállítani.

Kezelésük nagyon egyszerű, mosógépben moshatóak 40 C-on.  Nem ajánlom a melegebb hőfokot, hogy a színüket ne veszítsék el. Forró vasalóval vasalhatóak.

Showing 1–12 of 15 results