Hímzett kis terítők - kör, vagy négyzet

Hímzett kis terítők kör, vagy négyzet alakban. Méretük általában 30 cm, anyaguk poliészter. Gépi hímzés díszíti valamennyit. Ezek a kis terítők általában garnitúrában kaphatóak, vagyis egy garnitúra darabjai. Általában kapható hozzájuk asztali futóterítő, vagy asztalközép.

Mire ajánlom a kis terítőt? – Ezeket a kis méretű terítőket kisebb asztalkákra ajánlom, mint például a telefonasztalka. Abban az esetben, ha egy szobában mondjuk több asztal is van, ideális ez a kis terítő. Gondold végig: a dohányzóasztalra teszed a futót, az étkezőasztalra az asztalközepet, szekrény polcára, vagy a kis asztalkára rakod a kis terítőket. Így teljes a kép, így lesz teljes a garnitúra.

Ajándék: – Ezek a hímzett kis terítők, ajándéknak is nagyon jók. Szóróajándéknak pédául önmagukban is tökéletesek. Karácsonykor, vagy nőnapkor, nem egy vállalat rendelt már áruházunktól a dolgozói részére kis terítőket ajándékba. Persze az igazi ajándék az, ha egy nagyobb hímzett terítőhöz veszed a kis terítőket, a nagyot egészíted ki, a kicsivel. Egy biztos, hogy ezek a terítők nagyon jó női ajándékok, hiszen a legtöbb hölgy értékeli.

Showing 1–12 of 21 results