Egyszínű asztalterítők - pamut és poliészter terítők

Egyszínű asztalterítők kategóriájába nagyon sokféle terítő tartozik.

Damaszt asztalterítők –  Ebben a kategóriában megtalálod a damaszt terítőket, annak mindhárom válfaját, vagyis a pamut damaszt terítőt, a teflonos damaszt terítőt és az impregnált damaszt terítőt is. A damaszt terítők közül a teflonos damasztnak és az impregnált damasztnak poliészter az alapanyaga, vagyis nagyon könnyű a kezelése. Ezek a terítők szenny és vízlepergetőek is egyben, vasalást sem igényelnek. Megkönnyítik a háziasszony életét.

Taft terítők –  A kategória kínálatában szerepelnek még a színes taft anyagok. Ezek az anyagok lehetnek gyűrt, vagy sima felületűek  is. A taft anyagok kezelése  nagyon könnyű, vasalást csak a sima felületű anyag igényel. A folt sajnos nem pereg le róluk, mint teflonos damaszt társaiknál, de a mai folteltávolító mosószeradalékok idejében, ez pillanatok alatt megoldható. Ezek a taft anyagok gyönyörű színekben kaphatóak és a vevők között nagy népszerűségnek örvendenek. Aki már egyszer kipróbálta ezt a típusú anyagot, az keresni fogja a többi színét is.

Egyszínű pamut terítők – A kategória harmadik típusa az egyszínű pamut terítőket tartalmazza. Sokféle színt és árnyalatot találhatsz közöttük, ha te is a pamut anyagokat kedveled. Ezeket az egyszínű pamut terítőket remekül kiegészítheted szintén Áruházunk kínálatába tartozó pamut asztalközepekkel, vagy színes pamut textil szalvétákkal.

A pamut terítők 40 C-on mosógépben moshatóak. Ne feledkezz meg arról sem, hogy a pamut anyagok az első mosásnál mindig egy kicsit összemennek!

Showing 1–12 of 26 results