Karácsonyi exkluzív asztalterítők

A karácsonyi exkluzív asztalterítők kategóriájában mind elegáns, nagyon különleges terítő tartozik.

Miből áll egy asztalterítő garnitúra?

Ezek a terítők szinte mind két darabosak, egy alap asztalterítőből és egy színben hozzá illő asztalközépből állnak. Ez a két terítő nagyon illik egymáshoz, egymást színeikkel is kiegészítik. Különleges színhatásukkal csodálatos asztalokat lehet teríteni. Anyaguk kivétel nélkül mind poliészter, 90 %-ban taft anyag. Van közöttük lurex anyag is, amely egy vastag, arany szállal átszőtt, szövött anyag. Találsz a kategóriában karácsonyi mintás organza anyagot is. Ezek az anyagok különlegesek, alkalmiak, kezelésükre oda kell figyelni.

Kezelésük

Az organza asztalközepek rendkívül dekoratívak, viszont tudni kell róluk, hogy mosógépben nem moshatóak. Moshatod őket, de csak kézzel! Az összes többi anyagot berakhatod a mosógépbe és 40 C-kal moshatod. Használj adalékanyagot, folteltávolítót és így hosszú évekig megőrzöd terítőid minőségét!

Ötlet – A kategóriában szereplő terítőknek szinte valamennyinek, van egy fantasztikusan jó tulajdonsága. Az asztalközepeik kicserélésével remekül átalakíthatók. Tehát, ugyan azzal az alapterítővel és hozzá 2-3 asztalközéppel, egész éven át minden ünnepre, fantasztikus asztalaid lesznek.

 

Showing 1–12 of 17 results