Karácsonyi kötények-konyhai kötények

A karácsonyi kötények anyaga 100% pamut. Ezek a kötények, mint azt a nevük is elárulja, karácsonyi mintás anyagból készültek.

Karácsonyi kötény - kötény, mint ajándék

Karácsonyi kötény 

Mire használhatóak? Először is kiváló ajándékok. Adhatod őket szóróajándékként a nagymamának, nagynéninek, de kiegészítő ajándéknak is tökéletesek. Kiegészíthetsz velük egy asztalterítőt, egy textil kenyérkosarat, egy asztalközepet, vagy egy receptes füzetet. Ezeket az ajándékokat természetesen megtalálod áruházunk polcain.

Három nap miatt egy karácsonyi kötény? -kérdezhetik most sokan. Természetesen ne csak a karácsony három napjáig használd. Használd az adventi időszak teljes négy hete alatt. Sőt sokan, amikor advent elején feldíszítik a lakásukat ünnepi ruhába, a konyhát és az ebédlőt is feldíszítik. Előkerülnek a dobozokból    a dekorációk. Ilyenkor lehet elővenni a szekrény mélyéről a tavalyi karácsonyi textileket, vagy akár az újakat és ünnepibe varázsolni velük a környezetet.

A karácsonyi kötények ráadásul nagyon praktikus darabok is. Csinossá varázsolják a viselőjüket, ráadásul védik a háziasszony ruháját a különböző foltok ellen. Csak egyszer kell megvenni és ha vigyázol rá, még sok karácsony alatt használhatod.

Showing all 8 results