Kötény és kesztyű- konyhai textilek

Kötény és kesztyű garnitúra, amely egyetlen konyhából sem hiányozhat. Ez a kötény és kesztyű ugyanabból az anyagból készült, vagyis pamut mind a kettő. Ráadásul nagyon jó minőségű anyagból készültek, hiszen használatuk során gyakran kell őket mosni. A kötény csinos fazon, nyakba akasztható, az elejét pedig egy nagy zseb díszíti. A kesztyű két darabos, egy edényfogó kesztyűből és egy fedőfogóból áll.

Ajándék – ajándéknak egyenesen kiváló a kötény és kesztyű. Remek női ajándék, hiszen a legtöbb nő, szereti a textileket. Divatos színekben és mintákkal gyártjuk és forgalmazzuk a kötényt és kesztűt. Ha ezt az alapot, vagyis a kötényt és a hozzáillő kesztyűt adod ajándékba, akkor ez a garnitúra tökéletesen megfelel egy névnapra mondjuk. Áruházunkban találsz hozzájuk illő kiegészítő ajándékot, mint például egy receptes füzetet, vagy egy kenyérkosarat, vagy akár egy asztalterítőt. Ugyanabból az anyagból készültek és így, már akár szülinapi, vagy karácsonyi ajándéknak is megfelelnek.

Mosása nagyon fontos ennek a garnitúrának, hiszen gyakran használjuk őket. Mosógépben moshatod 40 C-on, forró vasalóval pedig vasalhatod!

Showing all 5 results