Edényfogó kesztyűk - konyhai textilek

Edényfogó kesztyűk kategória, mely egy mintás edényfogó kesztyűt és egy hozzá illő fedőfogót tartalmaz. Edényfogó kesztyűk, melyek nem hiányozhatnak a konyhából.

Edényfogó kesztyű vásárlás - egyszerüen, online

Edényfogó kesztyű 

Ezek a kis konyhai textilek nagyon mutatós darabok. Sok vásárlóm dekorálásra is használja őket, mert egy hozzá illő asztalterítővel, remekül mutatnak a konyhában. Ugyanakkor nagyon praktikus darabok. Védik a háziasszony kezét a konyhai munkában.

Anyaga – ez a garnitúra a pamut, mintás ,asztalterítők anyagából készült. A bélése is pamut anyag, melynek színe harmonikusan illik a kesztyűhöz. Jó vastag vlíz anyagot varrtam bele, hogy még véletlenül se égesse meg a háziasszony a kezét.

Ezekhez a garnitúrákhoz kapható áruházunkban kötény, masnis kenyérkosár és ugyan abból az anyagból asztalközepek. Remek kiegészítőket válogathatsz össze a konyhádba. Ajándéknak is kiválóak, ráadásul az ilyen mutatós daraboknak minden nő örül. Az edényfogó  kesztyű garnitúrát kisebb ajándékozásra ajánlom, vagy szóróajándéknak kitünő. Amennyiben mellé teszel valami más konyhai textilt, nagyon komoly és mutatós ajándékot kerekíthetsz belőle.

Kezelésük nagyon egyszerű, mosógépben moshatóak 40 C-on.  Nem ajánlom a melegebb hőfokot, hogy a színüket ne veszítsék el. Forró vasalóval vasalhatóak.

Showing all 12 results