Kenyérkosár és kesztyű - konyhai textilek

Kenyérkosár és kesztyű a praktikum jegyében. Ezek a konyhai kiegészítők nagyon praktikus darabok. A pamut asztalterítők anyagából készültek, tehát tökéletesen kiegészítik azokat. Mutatós, dekoratív darabok, ráadásul fontos szerepe van mindegyiknek. A kenyérkosár négy sarkár egy-egy masni díszíti, melyek egyetlen mozdulattal  kioldhatóak és ezáltal a kenyérkosár sík felületű lesz. Ez segíti abban, hogy könnyen tudjuk tisztán tartani, mosógépben mosni és vasalóval vasalni.

Az edényfogó kesztyű garnitúrában két darab található. Az edényfogó kesztyűt egy hozzáillő fedőfogó egészíti ki. Az edényfogó kesztyű nem hiányozhat egyetlen konyhából sem. Védik a háziasszony kezét a konyhai balesetektől.

A kenyérkosár és kesztyű ajándéknak is kitűnő. Szinte nincs olyan nő, aki ne tudna értékelni egy ilyen ajándékot. Remek ajándékok lehetnek mind névnapra, szülinapra, nőnapra, pedagógusnapra, vagy akár karácsonyra is. Ugyanabból az anyagból többféle konyhai kiegészítő készül az Evidensboltban. ha egyszer már örömet okoztál valamelyik darabjával a konyhai garnitúráknak, akkor érdemes a következő alkalommal ezeknek a termékeknek a kiegészítő darabjait keresni.

Showing all 5 results