Rólunk

Simon Katalin vagyok, az Evidensbolt termékeinek megálmodója és kivitelezője.

Huszonhárom éve foglalkozom az asztalterítőkkel és a kézműves textil ajándéktárgyakkal. Én tervezem és kivitelezem, a Webáruházban szereplő szinte összes terméket.

Magamról: A kreativitást és a nagy fantáziát édesanyámtól örököltem. Varrónő volt, három kisgyermek mellett az otthonunkban varrta és tervezte a ruhákat. Elmondhatom, hogy mióta az eszemet tudom, mindig szép textilek vettek körül. A népművészettel kezdtem foglalkozni, ahol szép sikereket értem el. Minden termékem  a NIT és az Iparművészeti lektorátus által volt zsűrizve.  Textil bábok és rongybabák kerültek ki a kezem alól.

A textil szeretete továbbra is megmaradt. Asztalterítők és hozzájuk illő konyhai textilek tervezésével kezdtem foglalkozni. Ajándékboltot, majd textil nagykereskedést üzemeltettem tizennyolc évig. Büszke vagyok a vevőkörömre, ami az ország legjobb ajándékboltjai és vezető szállodáinak népművészeti boltjai voltak. Kezem munkájával számtalan helyen lehetett találkozni.

Az Evidensbolt Webáruházat immár hetedik éve vezetem. Nagyon szeretem a munkámat és örülök neki, hogy sok visszatérő vevőm van. Jó látni, hogy ugyanazok az emberek egy évben többször is rendelnek tőlem termékeket.

Simon Kati

Simon Kati

Termékeinkről és megrendelés lebonyolításáról:
Az asztalterítők és a textil kézműves termékek alapanyaga 100% pamut, kivéve az exkluzív taft asztalterítőket, amelyek poliészterből készülnek. A termékek összetételét és kezelési feltételeit a leírásokban külön kiemelem. Az áruházunkban forgalmazott termékek “kézművesek”, azaz kézzel készülnek.

Megrendelés elküldtével a rendszer automatikusan visszaigazolja a megrendelés tényét. A rendszer a megrendelést igazolja vissza és nem a teljesítést. Ha kifutó készletben nem található a kívánt darabszámú árucikk, azt telefonon azonnal jelentjük a megrendelőnek és felajánlunk neki hasonló terméket.

A termékek elkészítése kb. 2-4 napot vesz igénybe és kb. 2 nap a postai szállítás. Nagyobb üzleti megrendelés esetén valamivel több idő az átfutás. Itt előreutalással fizethet a megrendelőnk.

Cégünk alanyi adómentes!

Postai szállítás:

A csomagok szállítását a Magyar Posta bonyolítja, utánvéttel. Ideje kb. 2 nap. (Postásnak kell fizetni!) – (1 kg-ig 1.800.- Ft. 1 kg – 2 kg-ig 1.946.- Ft. 2 kg- 3 kg 2.164.- Ft., stb. )

Személyes átvétel:

Személyes átvételt is igénybe vehetsz. Címünk: 1162 Budapest, Akácfa u. 87. (Rákosszentmihály) A személyes átvétel időpontjának megbeszélése telefonos egyeztetéssel történik. Ha a “személyes átvételt” választod, felhívlak és megbeszéljük az időpontot.

Kati varrógéppel

Simon Katalin

 Tel:06-20-370-1323