Asztalközepek és asztali futók

Az asztalközepek és asztali futók kategóriájába tartozó terítők, melyekkel gyönyörű asztalokat teríthetsz.

Hogyan használhatod ezeket a terítőket? Az asztalközepek és asztali futók kategóriába tartozó terítőket használhatod önmagukban is, de rendkívül jól kiegészítik az egyszínű asztalterítőket. Tehát ajánlom őket mind a damaszt terítőkhöz, mind a taft asztalterítőkhöz, sőt még az egyszínű pamut terítőkhöz is.

Milyen a formájuk, a méretük? Alakjukat nézve az asztalközepek négyzet alakúak, ami általában 70 x 70 cm-es, de akad 85 x 85 cm-es is. Az asztali futók pedig mindig hosszúkás alakúak, 90×40 cm-esek, vagy lehetnek akár hosszú futók is 40 x 140 cm-es, 150 cm-es méretben.

Mikor ajánlom a négyzetet és mikor a hosszú futót? Ez teljesen egyéni. Talán eddig az asztalközép volt a divatosabb, de az utóbbi évben, az asztali futó lett a trendi.Akadnak olyan vevők is, akik nem kérnek alapterítőt, hanem a hosszú futóból használnak egy asztalra 2 db-ot, amit egymással párhuzamosan helyeznek el. Ilyenkor az asztali futó tányéralátétként is szerepel.

Ötlet: gyakran előfordul, hogy valaki megrendel egy exkluzív taft asztalterítőt a hozzá illő futóval. Viszont szüksége lenne még egy ugyan ilyen középterítőre, mert mondjuk az étkező asztala közelében áll egy tálaló, vagy egy dohányzó asztal. Ezek a vevőim mindig nagyon örülnek, hogy megvehetik külön is az asztalközepet, nem kell egy helységben, egy szobában különböző terítőket használniuk.

Showing 1–12 of 19 results