Hímzett asztalközép terítők - poliészter, pamut

Hímzett asztalközép terítők, amik nem hiányozhatnak asztalainkról. Hímzett asztalközép terítők poliészter, vagy pamut anyagból, gyönyörű színekkel és mintákkal. Ezeket a szépséges terítőket sokmindenre ajánlom. A hímzett asztalközepek önmagukban is csodálatos díszei lehetnek egy szép asztalnak, legyen az kör, ovális, vagy téglalap alakú. Amint látod, bármilyen asztalra teheted ezeket a terítőket, mindig átlósan helyezd fel.

Egyszínű asztalterítőre is rakhatod, abban az esetben, ha éppen valami rendkívül elegáns asztalt szeretnél teríteni, amikor úgy érzed, most jó lenne elkápráztatnod a vendégeket. Próbáld ki nyugodtan és meglátod, igazat beszélek. Válassz színben harmonizáló egyszínű terítőt a hímzett asztalközép alá és máris meglátod a fantasztikus eredményt. Persze, ezt a hatást még fokozhatod, egyszínű textil szalvéták segítségével. Tudom, hogy manapság gyönyörű, mintás papír szalvétákat lehet beszerezni, én is imádom őket, sokáig még gyűjtöttem is, de be kell ismerni, hogy igazán elegáns asztalokat, csak a textil szalvétákkal lehet teríteni.

Ajándékba is adhatod ezeket a hímzett asztalközepeket. Tökéletes női ajándékok, ahol nem kell töprengeni, hogy milyen méretű lehet a megajándékozott asztala. Itt csupán színt kell választanod, vagy a stílust és máris meg van az ajándék, amivel nagy sikert fogsz aratni.

Mosása egyszerű ezeknek a terítőknek. Mosógépben 40 C-on ajánlom, forró vasalóval vasalhatod.

Showing 1–12 of 14 results