Textil szalvéták - konyhai textilek

Textil szalvéták, melyek nem hiányozhatnak a szépen terített asztalról. Textil szalvéták, melyekkel gyönyörű, elegáns asztalokat terírhetsz. Ezek a szalvéták megosztóak lehetnek, vannak rajongói és vannak ellenzői. Bevallom, régen én is azok közé tartoztam, akik a textil szalvétákat felesleges luxusnak tartották. Helyettük inkább a papírszalvétákat használtam. Ennek a választásnak csupán a praktikum volt az oka, ezen belül is a mosás. Úgy gondoltam, hogy a textil szalvétákat elengedhetetlenül pecsétek érik használatuk során, amit soha többé nem lehet belőlük eltávolítani.

Szerencsére azóta homlokegyenes az ellenkezőjére változott a véleményem. Még egy kicsit szégyenlem is az akkori gondolkodásomat. Mostmár tudom, hogy a textil szalvéták nagyon is fontos kiegészítői az elegáns asztaloknak, az elegáns terítésnek.

Most lássuk a textil szalvéták előnyeit: – tökéletesen kiegészítik az asztalterítőket, még a tarka mintásakat is, amennyiben egyszínű szalvétát választunk.

– hajtogatással mégjobban kiemelhetjük a szalvéták és a teríték szépségét

– használhatjuk tányéralátétként is az egyszínű textil szalvétákat, ilyenkor segítségükkel összehangolhatjuk a tarka terítőt és a tőle elütő színű tányérokat

Kezelésük a mai mosószerekkel és adalékanyagokkal nagyon egyszerű. A folteltávolítók segítségével nincs az a folt, amit ne moshatnánk ki.

Showing 1–12 of 25 results