Kenyérkosarak textilből - konyhai textilek

Kenyérkosarak textilből a praktikum jegyében.

Kenyérkosár és kesztyű - kivi zöld, fehér

Kenyérkosár és kesztyű – kivi zöld, fehér

Ezek a masnis kenyérkosarak remek ajándék kiegészítések. Összerakva egy edényfogó kesztyű garnitúrával, tökéletes  ajándéka lehet a tanítónéninek, az óvónéninek, vagy akár a doktornéninek. Kiegészítheted még akár egyszínű, vagy netán a saját anyagából készült asztalközepekkel, köténnyel is. Nagy öröm, ha találunk a saját anyagából készült asztalterítőt is. Ezekkel a textil kiegészítőkkel, terítőkkel, nagyon komoly ajándékokat lehet összeállítani.

A kenyérkosarat mikor megrendeled és megkapod, számíts rá, hogy egy 35×35 cm-es négyzetet fogsz kapni, melynek a négy sarkában lelógó szalagokat látsz majd. Ezeket a szalagokat masnira bekötve alakul ki a kis kosárka forma. Ez a kis konyhai textil nagyon praktikus darab. Könnyű a mosása, a vasalása, a szállítása és a szekrenyben való tartása, pontosan azért, hogy ilyen gyorsan, pillanatok alatt egy lappá nyitható.

Mosása a kenyérkosaraknak nagyon egyszerű. bedobhatod a mosógépbe és moshatod 40 C-on. Használat közben ha véletlenül foltos lesz, használj folteltávolító adalékanyagot. Miután az anyaga pamut, a vasalásról se feledkezz meg!

Showing all 7 results