Kockás textil szalvéták – variációk egy témára

Kockás textil szalvéták, hogy mindig jó legyen a kedvünk. Kockás textil szalvéták, melyek ezer variálási lehetőséget adnak.

Bevallom, éveken keresztül kerültem a textil szalvéták használatát. Úgy gondoltam, csak növelik a mosandó textilek számát. Abban az időszakomban a papírszalvétákat kedveltem, sőt bevallom, még gyűjtöttem is. Az áttörés talán akkor kezdődött, amikor megláttam valahol a neten szép fotókat a terített asztalokról. Nem is annyira az asztalterítő látványa volt rám nagy hatással, mint inkább a textil szalvéták hajtogatása és az alkalmazása. Mostmár ott tartok, hogy egyenesen imádom ezeket a szalvétákat.Óriási variálási lehetőség van valamennyiben.

Arról nem is beszélve, hogy egy szépen terített asztalt a papír szalvéta csak leronthat, mintsem felemelné azt. Tudom, rengeteg gyönyörű mintával kaphatóak manapság papír szalvéták, de hidd el nekem, hogyha a mintájuk vagy a színük nem passzol a terítőd mintájához és színéhez, netán a tányérhoz, akkor többet árt mint használ. Most mutatok neked néhány példát az új kockás szalvétáimról:

Nos, egyszerüen imádom ezeket a szalvétákat.Használhatod őket akár a hétköznapokon is, de én isteni karácsonyi szalvétákat látok bennük. Természetesen a használatukat, az egész advent idejére ajánlom. Most mutatok velük néhány terítési lehetőséget:

Kockás textil szalvéta bordóval

Kockás textil szalvéta bordóval

Zöld kockás textil szalvéta bordó kockás alapon

Zöld kockás textil szalvéta bordó kockás alapon

Kockás szalvéta

Kockás szalvéta

Kockás szalvéta fehér alapon

Kockás szalvéta fehér alapon

Gondolom a képeket látva, már Te is érzed, hogy mire akarok rávilágítani. Óriási fantázia van a kockás szalvétákban, rengeteg variációs lehetőség. Használhatod őket színes egyszínű terítőkkel, mint például bordóval, vagy zölddel. Feldobhatod a terítéket egy másik kockás szalvétával, amit mondjuk tányéralátétként használsz. A tányér alá helyezett textil szalvéta csak kiemeli a tányérodat, hangsúlyozza azt. Ha éppen olyan kedvedben vagy, modjuk ünnepiben, használd ezeket a szalvétákat fehér terítéken. nem fogsz csalódni a látványban, sőt a vendégeid sem. Biztos vagyok benne, hogy emlékezni fognak sokáig a nálad elköltött vacsorára vagy ebédre, a gyönyörű terítésre.

Sokáig tudnék még beszélni ezekről a gyönyörű kockás szalvétákról. Hidd el, még rengeteg variációs lehetőség van bennük. Nézz körbe Webáruházunkban és válaszd ki a neked leginkább tetsző szalvétákat:

Simon Kati Evidensbolt

Comments are closed.