Impregnált asztalterítő – a mai modern terítő

Impregnált asztalterítő, a mai kor terítője. Impregnált asztalterítő, ami a mai háziasszonyok igen fontos kelléke. Valljuk be őszintén, hogy mi elfoglalt háziasszonyok, nem szeretjük szaporítani a mosnivalót. Szeretjük a szépet, a gyönyörűen megterített asztalokat, de a mosást, már nem annyira. Ezért, alaposan meggondoljuk, hogy egy-egy nagyobb családi ünnepen, milyen asztalterítőt terítsünk fel.

Nos, kedves háziasszony kollégák, jó hírem van számotokra. Kapható áruházunkban a damaszt asztalterítő feltúrbózott, modernizált változata, az impregnált, vízlepergető damaszt terítő. Ez a terítő mindent tud, amit a klasszikus damaszt terítő őse tudott, sőt még annál is többet. Miután anyaga vastag poliészter, nem kell vasalnod. Impregnálva van, tehát ha kiborul a bor, az üditő, egyszerűen letörőlheted a terítő felületéről. Az anyag nem csúszkálós, ugyanúgy tapad, mint a pamut elődje, tehát nem kell félned, hogy letáncol az asztalról. Ugyanolyan szép és mutatós, mint a klasszikus őse, ugyanolyan szép és dekoratív asztalokat teríthetsz az impregnált damaszttal, mint az elődjével.

Három színben kapható áruházunkban.

A képen, a fehér változatát láthatod. Apró szövött pöttyök mintázzák a felületét, amit csak akkor láthatsz, ha így közelről, mint a kép mutatja, nézed.

Íme a narancs színű változata. Minkét terítő nagyon népszerű áruházunkban. A fehér változatát bármilyen ünnepi alkalomra ajánlom, legyen az karácsony, húsvét, vagy családi ünnep. A narancs színű változatát, sokan a hétköznapokon is használják. Miután most nagyon divatosak a színes falak, egy napsárga, kivizöld, vagy narancsos falhoz, egyenesen ideális.

Impregnált abrosz bordó - vízlepergető terítő

Impregnált abrosz bordó – vízlepergető terítő

Örömmel mutated be a bored változatát is az impregnált asztalterítőknek. A bordó egy ünnepélyes szín, ezért a terítő mind a karácsonyi asztalokon, mind a családi eseményeken nagyon népszerű.

 

A terítők, óriási méretválasztékban kaphatóak áruházunkban. 13 méret közül választhatsz. Van szögletes alakú, kör és ovális terítőnk is.

Mosás  – az impregnált asztalterítők, pamut társaikhoz hasonlóan, mosógépben moshatóak. 40 C-on mosd a terítőt és forró vasalóval vasalhatod is, de ezt el is hagyhatod.

Nézz szét ebben a kategóriában, ahol  még sok szép terítőt láthatsz!

Jó böngészést kívánok: Simon Kati Evidensbolt

 

Comments are closed.