Textil kenyérkosarak – hangulatteremtés a konyhában

Textil kenyérkosarak, melyek nagyon praktikusak. Textil kenyérkosarak, melyek hangulatot teremtenek. Igen, ez a kis textil kosárka, csodákat tud művelni a konyhában. Mutatok először is néhány fotót róluk, hogy Te is megértsd, miről beszélek:

Kenyérkosár - kékfestő II.

Kenyérkosár – kékfestő II.

Kenyérkosár - apró virágos bordó rózsás

Kenyérkosár – apró virágos bordó rózsás

Ideális a méretük, 35×35 cm-esek. A belsejüket 1 cm vastag szivacslappal béleltem, ami a merevségüket biztosítja. A négy sarkukat pedig szalag díszíti. Ha kioldod a négy masnit, akkor egy 35×35 cm-es textillapot kapsz. Ezért könnyű a kezelésük ezeknek a kosárkáknak. Könnyű a tisztításuk és a vasalásuk, sőt a tárolásuk is. Könnyen berakhatod őket a szekrényedbe, vagy a fiókodba, a terítők mellé.

Ezek a kosárkák ajándéknak is kiválóak.

Piros pöttyös kiegészítők-kenyérkosár

Piros pöttyös kiegészítők-kenyérkosár

Mint a piros pöttyös fotón is láthatod, könnyen kiegészíthetőek konyhai textilekkel. Kapható hozzájuk asztalközép, textil szalvéta, edényfogó kesztyű, sőt még kötény is. Ez a sok termék, remekül kiegészíti a kosárkákat és ezért ajándékozás szempontjából is tökéletesek. Mire gondolok?

Nos, valakinek , mondjuk a barátnődnek, a tanítónéninek, vagy a doktornéninek megveszed például a névnapjára ezt a kosarat. A következő alkalomra már nem kell gondolkodnod, hogy mit vegyél, a kosárhoz vásárolsz valamilyen kiegészítőt. Ezt hosszú időn keresztül meg lehet csinálni és megfogod látni, hogy a megajándékozandó hölgynek, mekkora örömöt fogsz vele szerezni.

Pöttyös textil szalvéta: fehér - piros pöttyös

Pöttyös textil szalvéta: fehér – piros pöttyös

Remélem, most már érted, mire gondolok. A pöttyös kötény még hiányzik a fotók közül, de hidd el, nagyon népszerű termék áruházunkban és remek kiegészítője a textil kosárkának. Fölraktam a nagy asztalterítő fotóját is. Tökéletes asztalokat tudsz teríteni, egy ilyen garnitúrával. Egyszerű fehér tányérok a piros pöttyös kiegészítőkkel, remekül mutatnak. Ráadásul a nagy asztalterítőket, 13 méretben készítjük. Nem kell félni, hogy nem fog passzolni az asztalra, mert az szinte lehetetlen. Készítjük kör, ovális és szögletes méretben is, egészen a 300 cm hosszúságig.

Remélem, hogy jó ötletet adtam neked a kosárkákkal. Nézd át ezt a kategóriát, mert ITT találod a kosarakat!

Jó böngészést kívánok: Simon Kati Evidensbolt

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.