Asztalterítők, abroszok - pamut

Asztalterítők, abroszok kategória,amely pamut alapanyagú terítőket tartalmaz. A pamut asztalterítők, abroszok kategóriában találhatsz szóló terítőket, de találsz két darabos garnitúrákat is.

Miből áll a két darabos garnitúra? A pamut asztalterítők és abroszok amennyiben két darabos garnitúrából állnak, akkor egy alap asztalterítőt és egy asztalközepet tartalmaznak. Az asztalközépnek meg van a maga feladata. Nem csak védi az alatta lévő asztalterítőt, hanem ki is emeli azt. Erre a legjobb példa, ha mondjuk rá akarsz tenni egy mintás asztalterítőre, egy vázát virággal. Biztos észrevetted már, hogy sokszor a virágcsokor beleolvad az alatta lévő terítőbe. Ha ki akarod emelni ezt a csokor virágot, észrevehetővé akarod tenni, akkor tégy a virág alá egy asztalközepet.

Asztalterítő, amely csak egy darabból áll. Nem vagyunk egyformák, sokan csak az alap asztalterítőket kedvelik. A pamut asztalterítők, abroszok kategória egy darabos terítői, jól kiegészíthetőek az áruházban kapható, textil kiegészítőkkel. Gondolok most a textil szalvétákra, az asztali futóterítőkre, a textil kenyérkosarakra, stb.

Mosásuk:40C-on ajánlott mosógépben. Használj folteltávolító adalékanyagot! Forró vasalóval vasalhatod a terítőket!

Showing 1–12 of 32 results