Kézműves ajándéktárgyak

Kézműves ajándéktárgyak kategória, a textilből készült konyhai kiegészítőket és más kisebb kézműves textil tárgyakat jelenti,  melyek ajándéknak is tökéletesek. Ezek a textil ajándéktárgyak lehetnek konyhai kiegészítők, mint a konyhai kötény, a textil masnis kenyérkosár, vagy az efényfogó kesztyű. Ilyen még a textil szalvéta, vagy a textil bevonatú receptes füzet.

Ebben a kategóriában találsz még kifejezetten női ajándékokat, mint a piperetáskákat, a szemüvegtokokat, a papírzsebkendő tartókat, a textil bevonatú naplókat, vagy a textil tároló zsákokat. A textilmíves kategória tagjai egymáshoz passzolnak, sőt egymást kiegészítik. Ha egyszer innen választasz ajándékot, legközelebb nem lesz gondod az ajándék kitalálásával, mert találsz hozzá illő terméket.

Nagyon sok nőnapi, névnapi, vagy karácsonyi ajándékot választottak már ebből a kategóriából. Például pedagógus napra sok tanító néni kapott innen textil tároló zsákokat, hozzá illő textil bevonatú naplóval. Karácsonykor sok nagymama kapott innen konyhai kötényt, hozzáillő edényfogó kesztyűt és textil kenyérkosarat. Sok tinilány kapott ajándékba innen piperetáskát, textil borítású naplóval.

Ráadásul a konyhai kiegészítők remekül illenek, a saját anyagukból készült asztalterítőkhöz is.