Terítő – az Evidensbolt Webáruház asztalterítői

A terítő, a középterítő használata mellett, nagyon sok érv szól.  Terítő, asztalközép, vagy középterítő, ki minek hívja.

Most nézzük meg, mi az a középterítő?

Tudod, az a bizonyos terítő, amit, úgy átlósan ráteszünk az asztalra, vagy a nagy asztalterítőre. Sokan nem értik, hogy mi a szerepe ennek a kis terítőnek.

“- Annyi mosnivaló gyűlik össze hétről – hétre, nem fogom még ezzel is szaporítani a mosandó cuccok számát.”

Lássuk, valójában mit tud ez az asztalközép?

Egy hétköznapi asztal, egy hétköznapi asztalközéppel. Használhatod önmagában is az asztalközepet, terítő nélkül. Mint a fotón láthatod, így is megállja a helyét. Még, hogy megállja,  egyenesen mutatós, hangulatot teremt.

Nem vagy híve a nagy asztalterítőknek? Képzeld el ezt a karácsonyi asztalközepet az asztalodon advent idején. Minimum négy hétig egyfolytában használhatod. Mennyivel mutatósabb, hangulatosabb így a lakásod, az asztalod! Egyszerű a mosása is. Ha a gyerekek foltot ejtenek rajta, ami persze gyakran megtörténik, se perc alatt lekapod a terítőt és kimosod a foltot, illetve kicseréled a terítőt.

A képen ugyanazt az asztalközepet láthatod, ugyanaz, mégis más. A karácsonyi asztalközepet kiegészítheted egy színben hozzáillő asztalterítővel és mint fantasztikus terítőgarnitúra, ünnepi asztalt teríthetsz a segítségével. Természetesen játszhatsz a színekkel is. Én itt egy semleges, nyers színű alapterítővel egészítettem ki ezt a közepet. Ízlésed szerint alakíthatod ezt a garnitúrát. Az asztalközép nagyon jól mutatna egy piros, egy kék, vagy grafit szürke asztalterítővel is. Ráadásul a szürke szín nagy divat!

Kiegészítheted a garnitúrát ezzel a piros szalvétával, de a kék szalvéta is illene hozzá.

A képen egy barna, hímzett asztalközepet látsz. Egész éven át használhatod és feldobja az asztalodat. Azoknak is merem ajánlani, akik egyáltalán nem szeretik az asztalterítőket, nem is használják azokat. Gondolj csak bele, ezzel a kis terítővel mennyivel mutatósabb lesz az asztalod, mint, amúgy “mezítlábasan”.

Itt ugyanazt a terítőt láthatod kiegészítve egy alap asztalterítővel. Te is úgy látod, hogy sokkal komolyabb hatást érhetsz el ennek a két terítőnek a használatával? Ugye megállná a helyét ez az összeállítás egy esküvő, egy házassági évforduló, születésnapi, vagy névnapi ebéd alkalmával?

Ezzel a gyümölcsös őszi asztalközéppel búcsúzom tőled.

Nézz körül áruházunkban, ahol kimeríthetetlen tárházát találhatod meg a szép asztalterítőknek és a hozzájuk illő textil kiegészítőknek!

Jó böngészést kívánok!

Simon Kati

Evidensbolt

 

Comments are closed.