Exkluzív asztalterítők – a különleges asztalterítők

 

Exkluzív asztalterítők csoportjába az alkalmi, a különleges terítők tartoznak. Exkluzív asztalterítők, melyekkel gyönyörű asztalokat teríthetsz.

Az exkluzív asztalterítők anyaga 100 % poliésztert tartalmaz és az egyik legjobb tulajdonságuk, hogy könnyű a kezelésük, mert nem igényelnek vasalást. Különleges, divatos színekben kaphatóak, amelyek nagyon illenek a lakásunkhoz. Ilyenek a mediterrán színek, mint a terrakotta és a mohazöld, a föld színei közé tartozó barnák és az ünnepélyesség színeit képviselő bordó, krém, padlizsán és a csont színek. Mutatok róluk néhány fotót, hogy eltudd képzelni őket.

 

Ünnepi terítő narancs - mediterrán stílusú terítő

Ünnepi terítő narancs – mediterrán stílusú terítő

 

Ünnepi terítő barna - csokibarna terítő

Ünnepi terítő barna – csokibarna terítő

Ünnepi terítő padlizsán - gyűrt taft asztalterítő

Ünnepi terítő padlizsán – gyűrt taft asztalterítő

Ezek az exkluzív taft asztalterítők használhatóak a hétköznapok alapterítőiként is. Nagyon elegánsak, nagyon mutatósak, mégis hétköznapra is ajánlom őket. Mivel rendkívül egyszerű a kezelésük, mert mosógépben moshatóak, pár perc alatt megszáradnak, vasalást nem igényelnek, ajánlom őket mindennapi igénybevételre is. Sok kisgyerekes vásárlóm van, ahol az anyuka, nem tud lemondani a szép terítésről, a szép terítők használatáról. Ezek a kisgyerekes családok is ezt a terítőt használják. Amikor alkalmam van beszélni velük, örömmel hallom, hogy mennyire bevált náluk ez a taft asztalterírő.

Rendkívül dekoratívak önmagukban is, szép szalvétákkal, vagy asztalközéppel, asztali futóval kiegészítve különleges ünnepi asztalokat varázsolhatunk belőlük. És íme, mutatok pár asztalközepes változatot is:

Ünnepi asztalterítő zöld - indás zöld középpel

Ünnepi asztalterítő zöld – indás zöld középpel

Asztalterítő - bézs taft, barna hímzett középpel

Asztalterítő – bézs taft, barna hímzett középpel

Ezek az asztalterítők univerzálisak. Asztalközép nélkülhasználva, hétköznapra is megfelelnek. A fotón két asztalközepes változatot mutatok. Mindkettő tökéletes választás egy nagyobb családi ünnepre, amikor összejön a nagy család. Gondolokitt szülinapra, névnapra, házassági évfordulóra, satöbbi.

Ugyanezt az asztalterítőt használhatod karácsonykor is. Ilyenkor természetesen színben hozzáillő asztalközéppel egészítjük ki, az alapterítőt. Mutatok erre is példát:

Alkalmi asztalterítők - asztalaink ünnepi öltözéke

Alkalmi asztalterítők – asztalaink ünnepi öltözéke

Karácsonyi asztalterítő zöld - zöld organzával

Karácsonyi asztalterítő zöld – zöld organzával

Bordó taft

Karácsonyi asztalterítő – bordó taft, bordó csillagos organzával

Az alapterítőket, vagyis az asztalközép nélküli terítőket ITT találod.

Az asztalközepes változatokat, pedig ITT és ITT találod meg.

Jó böngészést kívánok: Simon Kati Evidensb

Comments are closed.