Ovális asztalterítő – az ovális asztalra

“- Ovális asztalterítő van? – hangzik el mostanában nagyon gyakran a kérdés a telefonban.- Ovális asztalterítő amit keresek, méghozzá nagy méretben.

– Igen, van ovális asztalterítőnk, méghozzá óriási választékban.”

Nagyon fontosnak tartom, hogy az ovális asztalra, mindig ovális terítőt terítsünk. – Miért olyan fontos ez a dolog – kérdezheted nyugodtan, hiszen az ovális asztalra rárakható a szögletes terítő is. Ebben igazad van, de valljuk be őszintén magunknak, hogy a szögletes terítő, csúnyán lelóg a négy sarkán. nem mutat jól ez a terítő az ovális asztalon.

Legelőször mérd meg az asztalod, majd széltében és hosszában is adj hozzá 20-20cm, vagyis 40 cm lelógást. Az ovális méretű terítők 180×140 cm ovállal kezdődnek, de tudunk 200 x 140 cm, vagy 220 x 140 cm-es ovális méretű terítőt is ajánlani. Ráadásul az anyagválasztékunk is óriási. Ha egyszínű ovális asztalterítőt keresel nézd át ezt a kategóriát. Minden benne szereplő terítő készül ovális méretben is. Talán pamut asztalterítő az elképzelésed? Ennek a kategóriának mind a harminc változata tartalmaz ovális terítőt.

Zöld mintás karácsonyi asztalterítő

Zöld mintás karácsonyi asztalterítő

Damaszt terítő teflonos narancs - lazac színű terítő

Damaszt terítő teflonos narancs – lazac színű terítő

Damaszt terítő teflonos zöld - almazöld színű terítő

Damaszt terítő teflonos zöld – almazöld színű terítő

Eza két fotó, a teflonos damaszt asztalterítőkről készültek. Még van áruházunkban krém színben és bordó színben is. A teflonos damaszt terítők is készülnek ovális méretben. Sajnos az anyaga foszlós, ezért muszáj ferdepántot alkalmazni szegés közben, ami egy kicsit megdrágítja a terméket. Amit tudni kell erről az anyagról, hogy a gyártás folyamán teflonos réteggel vonták be a felületét, ezért zsír és víztaszító!

Óriási választékunkból próbáltam egyet – egyet megmutatni, kiragadni. Miután közeledik a karácsony, már karácsonyi választékot is láthatsz a fotókon. El kell döntened, hogy milyen anyagból legyen az ovális asztalterítőd. Damasztból, netán teflonos damasztból vagyis vízlepergető anyagból? Talán jobban szereted az egyszerű, mintás, pamutanyagokat? Ha különlegességre vágyódsz, lapozz át az exkluzív asztalterítők kínálatát. Remélem sikerül megtalálnod álmaid ovális asztalterítőjét.

Jó böngészést kívánok!

Simon Kati

Evidensbolt

Comments are closed.