Terítő ajándékba – ajándék a dolgozónak

Terítő ajándékba történő megvásárlása, nem ritka dolog. A terítő ajándékba vásárlása a dolgozóknak, már ritkaság számba megy.

Talán ezért is lepődtem meg a kérésen, amikor egy nagy vállalat képviselője keresett meg azzal a kéréssel, hogy dolgozóit egy szép, ünnepi fehér terítővel lepné meg, mit ajánlanék nekik.

A kérés azért nehéz, mert ahány ház, annyi asztal méret. Nem asztalközépre gondoltak, hanem egy nagy asztalterítőre, ami az egész asztalt befedi. Nos, rájöttem, hogy a 220×140 cm-es szögletes damaszt terítőt fogom ajánlani.Ez a méret, szinte minden asztalra jó. A kisebbekről jobban lelóg az igaz, az ovális asztalnál pedig a négy sarka fog jobban lelógni.

 

Marion fehér damaszt abrosz

Damaszt terítő I.

Egy olyan asztalterítőt ajánlok Neked, illetve a dolgozóidnak, ami szinte egy életre szól, ami nem hiányozhat egyetlen család szekrényéből sem. A damaszt értékes anyag, szinte elnyűhetetlen. Ez az a terítő, amit majd unokáink is megörökölnek egyszer.

A színe mindenképpen fehér legyen, hiszen ez az szín, amely minden lakásba, minden asztalra illik. A mérete pedig, 220 x 140-150 cm. legyen, a formája téglalap alakú. Áruházunk 12 méretben forgalmazza ezeket a terítőket, de tapasztalatom szerint ez az a méret, amit a leggyakrabban rendelnek, ami biztosan jó lesz szinte minden asztalra. Gondolj csak bele, mikor használunk damaszt terítőt? Ünnepi alkalmakkor, amikor összegyűlik a család, vagy egy társaság. Ilyenkor kinyitjuk asztalainkat és bizony a legtöbb helyen a 220-as asztalterítőre lesz szükség.

A klasszikus damaszt asztalterítőnek vagy egy mai modern változata is. Ezt pedig úgy hívják, hogy teflonos damaszt asztalterítő.

Teflonos damaszt asztalterítő I.

Damaszt teflonos

Ránézésre nagyon hasonlít klasszikus elődjére. De a használata, illetve az egyszerű kezelése miatt ez a legnépszerűbb terítő. Minden háziasszony álma, hiszen nem kell vasalni. Szennytaszító hatása miatt a foltok egyszerűen leperegnek róla. Ugyanolyan elegáns asztalokat teríthetünk meg velük, mint a sima damaszttal és még az árfekvésük is hasonló. Ha örömet akarsz okozni dolgozóidnak, e két damaszt terítő közül válassz! Tehát, klasszikus vagy modern, de ez már legyen a Te döntésed!

Jó böngészést kívánok!

Simon Kati

Evidensbolt

 

 

 

Comments are closed.