Ovális terítő – az ovális asztal terítője

Ovális terítő amit keresel? Ovális terítő, amit nem kapsz sehol? Jó hírem van,  mert megtaláltad az ovális terítődet. Az Evidensbolt Webáruházban óriási a választék. 266 db asztalterítő közül válogathatsz és mindegyik terítő készül ovális változatban.

Először is megismertetlek ezeknek a terítőknek a fajtájával.

Ovális asztalterítő - az ovális asztalra

Ovális asztalterítő – az ovális asztalra

A képen egy damaszt asztalterítőt látsz, amit ebben a kategóriában találhatsz meg. Ha bekukkantasz ebbe a kategóriába, láthatod, hogy tartalmaz pamut alapanyagú damaszt terítőket, tartalmaz teflonos damaszt, vagyis a szennytaszító damaszt terítőket, aztán láthatod még az impregnált damasztokat. Ezeket a terítőket különböző színekben láthatod, természetesen vális méretben is, egészen a 300 cm hosszúságig gyártjuk őket. Amennyiben hosszabbat szeretnél mint 3 m, hívj kérlek föl telefonon és megbeszéljük a lehetőséget.

A képen az alkalmi terítők kategóriáját látod. Ezeken a színeken kívül, láthatsz még padlizsán színüt, bordót és mohazöldet. Mindegyik asztalterítő garnitúra két darabos, vagyis egy alap egyszínű terítőből áll és egy hozzáillő, különleges asztalközépből.  Az ovális méreteket természetesen itt is megtalálod. Eltudsz képzelni az otthonodban egy ilyen terítőt? Mondjuk, gondolj egy nagyobb ünnepre, amikor összejön a családod és Te, gyönyörű, különleges asztalt szeretnél varázsolni.

A képeken a pamut asztalterítőket láthatod. Számtalan változatot találsz ebben a kategóriában, én most véletlenszerüen ragadtam ki hármat. A terítők készülnek asztalközéppel és anélkül is. Rengeteg színvariációt találsz a kategóriában. Amiben viszont mindegyik terítő megegyezik, az az ovális méretük. Minden terítőt gyártunk ovális méretben, 180 cm, 200 cm és 220 cm hosszúságig. Amennyiben nagyobb méretű ovális asztalterítőt keresel, kérlek hívj fel telefonon és megbeszéljük!

Igazság szerint, még mindig találhatsz bőven kategóriákat.Itt vannak a karácsonyi asztalterítők, a húsvétiak, az egyszínűek és az akciósók.

A legegyszerübb, ha bemész az áruházba és szép sorjában, átböngészel mindent! Bízom benne, hogy megtalálod a neked tetsző ovális terítőt!

Jó nézelődést kívánok: Simon Kati Evidensbolt

 

Comments are closed.