Kör alakú asztalterítő – a kerek asztalok terítője

Kör alakú asztalterítő, mely fontos kelléke a kör alakú asztaloknak. A kör alakú asztalterítő ugyanakkor hiánycikk is, elmondhatjuk nyugodtan. A bútorboltok egymás után gyártják a kerek asztalokat, viszont a gyártók, valamilyen oknál fogva, nem gondolnak az asztalterítőre. Amennyiben neked is kerek asztalod van otthon, biztosan tudod, tapasztaltad már, hogy milyen nehéz rávaló asztalterítőt találnod. A jó hírem az, hogy a legjobb helyen vagy, mert az Evidensbolt Webáruház gyártja és forgalmazza az asztalterítőket, közöttük számtalan kerek alakút. Kör alakú asztalterítőt sokféle anyagból. sokféle színben gyártunk.

Először is megismertetlek ezeknek a terítőknek a fajtájával.

Kör alakú asztalterítő - a kerek asztalok terítője

Köralakú asztalterítő – a kerek asztalok terítője

A képen egy damaszt asztalterítőt látsz, amit ebben a kategóriában találhatsz meg. Ha bekukkantasz ebbe a kategóriába, láthatod, hogy tartalmaz pamut alapanyagú damaszt terítőket, tartalmaz teflonos damaszt, vagyis a szennytaszító damaszt terítőket, aztán láthatod még az impregnált damasztokat. Ezeket a terítőket különböző színekben láthatod, természetesen kör méretben is gyártjuk valamennyit.

A képen az alkalmi terítők kategóriáját látod. Ezeken a színeken kívül, láthatsz még padlizsán színüt, bordót és mohazöldet. Mindegyik asztalterítő garnitúra két darabos, vagyis egy alap egyszínű terítőből áll és egy hozzáillő, különleges asztalközépből.  A kör méreteket természetesen itt is megtalálod. Eltudsz képzelni az otthonodban egy ilyen terítőt? Mondjuk, gondolj egy nagyobb ünnepre, amikor összejön a családod és Te, gyönyörű, különleges asztalt szeretnél varázsolni.

A képeken a pamut asztalterítőket láthatod. Számtalan változatot találsz ebben a kategóriában, én most véletlenszerüen ragadtam ki hármat. A terítők készülnek asztalközéppel és anélkül is. Rengeteg színvariációt találsz a kategóriában. Amiben viszont mindegyik terítő megegyezik, hogy van kör méretük. Minden terítőt gyártunk kör méretben is. Igazság szerint, még mindig találhatsz bőven kategóriákat.Itt vannak a karácsonyi asztalterítők, a húsvétiak, az egyszínűek és az akciósók.

A legegyszerübb, ha bemész az áruházba és szép sorjában, átböngészel mindent! Bízom benne, hogy megtalálod a neked tetsző kerek vagy ovális terítőt!

Jó nézelődést kívánok: Simon Kati Evidensbolt

Comments are closed.