Asztalterítők nagy méretben – nagy asztalra, nagy terítő

Asztalterítők nagy méretben is kaphatóak Webáruházunkban. Asztalterítők nagy méretben és óriási választékban. Sok vásárlónk nagy méretű asztalterítőt rendel, amit – saját bevallása szerint – már régóta és sokfelé keresett, de eddig még sehol sem talált. A bútorgyártók ugyanis sorozatban kínálnak nagyméretű asztalokat, a rájuk illő terítőkről azonban a tervezők valahogy megfeledkeztek. A jó hír most az, hogy a mi webáruházunk kiváló minőségű anyagból minden elképzelhető méretben készít és forgalmaz szebbnél szebb textilterítőket, igényes kivitelben, pontos szállítási határidővel. Most joggal kérdezheted, hogy milyenek ezek a nagyméretű asztalterítők.

A jóhírem pedig az, hogy szinte az összes asztalterítő, mind a 266 darab amit forgalmazunk, kapható nagy méretben. Először is megismertetlek ezeknek a terítőknek a fajtájával.

Asztalterítők nagy méretben - nagy asztalra, nagy terítő

Asztalterítők nagy méretben – nagy asztalra, nagy terítő

A képen egy damaszt asztalterítőt látsz, amit ebben a kategóriában találhatsz meg. Ha bekukkantasz ebbe a kategóriába, láthatod, hogy tartalmaz pamut alapanyagú damaszt terítőket, tartalmaz teflonos damaszt, vagyis a szennytaszító damaszt terítőket, aztá láthatod még az impregnált damasztokat. Ezeket a terítőket különböző színekben láthatod, egészen a 300 cm hosszúságig. Amennyiben hosszabbat szeretnél mint 3 m, hívj kérlek föl telefonon és megbeszéljük a lehetőséget.

A képen az alkalmi terítők kategóriáját látod. Ezeken a színeken kívül, láthatsz még padlizsán színüt, bordót és mohazöldet. Mindegyik asztalterítő garnitúra két darabos, vagyis egy alap egyszínű terítőből áll és egy hozzáillő, különleges asztalközépből. Eltudsz képzelni az otthonodban egy ilyen terítőt? Mondjuk, gondolj egy nagyobb ünnepre, amikor összejön a családod és Te, gyönyörű, különleges asztalt szeretnél varázsolni.

A képeken a pamut asztalterítőket láthatod. Számtalan változatot találsz ebben a kategóriában, én most véletlenszerüen ragadtam ki hármat. A terítők készülnek asztalközéppel és anélkül is. Rengeteg színvariációt találsz a kategóriában. Amiben viszont mindegyik terítő megegyezik, az a nagy méretük. Mindegyik terítő egészen 3 m-ig található.

Igazság szerint, még mindig találhatsz bőven kategóriákat.Itt vannak a karácsonyi asztalterítők, a húsvétiak, az egyszínűek és az akciósók.

A legegyszerübb, ha bemész az áruházba és szép sorjában, átböngészel mindent!

Jó nézelődést kívánok: Simon Kati Evidensbolt

 

 

Comments are closed.