Nyakba akasztható kötény – csinosan a konyhában

Nyakba akasztható kötény, melynek fontos szerepe van a konyhában. Nyakba akasztható kötény,  mely védi a háziasszony ruháját a konyhai balesetektől.

Kati Piros pöttyös kötényben

Azt is elmondhatjuk, hogy a kötény ketté osztja a nők társadalmát. Vannak ellenzői, de a nők nagy része elképzelni sem tudja a konyhai tevékenységét kötény nélkül. A kötényhez fel kell nőni, ezt magamról pontosan tudom. Fiatal lány koromban, amikor még nem érdekelt a konyha, természetesen a kötény sem foglalkoztatott. Amikor elkezdtem magamévá tenni a főzés tudományát, megkedveltem a kötényt is. Most már tudom, hogy védi a ruhánkat, sőt azt is tudom, hogy egy jól megválasztott kötényben csinosnak érezhetjük magunkat. Az sem árt, ha kötényünk színe és mintája passzol a konyhai textiljeinkhez. Gondold csak el, milyen jópofa dolog, ha megterítesz egy csinos asztalt és az asztalterítőd, mondjuk levendula mintája visszaköszön a kötényeden és a kenyérkosaradon. Mutatok néhány szép kötényt:

Kötény - gyümölcsös

Kötény – gyümölcsös

 

Drapp pöttyös kötény - drapp, fehér pöttyös

Drapp pöttyös kötény – drapp, fehér pöttyös

Bordó rózsás kötény - "Adél rózsái" kötény

Bordó rózsás kötény – “Adél rózsái” kötény

Levendulás kötény

Levendulás kötény

 

Piros patchworkös kötény

Piros patchworkös kötény

Piros – fehérpöttyös kötény

Piros-fehér pöttyös kötény

Még a főzés is jobban esik a kerti partin egy csinos, vidám  nyakba akasztható kötényben.

Lapozgasd át kötényeinket. Ebben a kategóriában, még számtalan, csinosabbnál csinosabb kötényt találsz!

Kötényinkhez találhatsz hozzáillő edényfogó kesztyűt is. Ezeket a kesztyűket áruljuk önmagukban is, de garnitúrával a köténnyel is beszerezhető.

A kötény, remek női ajándék. Rengeteg konyhai kötényt rendeltek Ti vásárlók, ajándékozás céljából. Gondolj csak bele, hogy milyen sok ünnepünk van, amire egy kötény, megfelene ajándéknal. Ilyen lehet a névnap, a nőnap. Nagyon sok ovónéni, tanító néni is kapott már az Evidensboltból , kötényt ajándékba.

Amennyiben szeretnél még edényfogó kesztyűt is választani, ebben a kategóriában találod őket. Kukkants bele, a Kötény és kesztyű kategóriába is.

Ha már a kötényekről beszélünk, említsük meg a kezelésüket is. A konyhai kötényeket munka közben, sok baleset érheti. Természetesen az a szerencsés, ha a kötényt éri a folt és nem a ruhánkat. Ezért fontos, hogy a konyhai kötény könnyen legyen kezelhető. Az Evidensbolt által gyártott kötények, mind pamutból készültek. mosógépben moshatóak és javaslom, a folteltávolító adalékanyaghasználatát is.!

Jó böngészést kívánok!

Simon Kati

Evidensbolt

Comments are closed.