Zöld színű abrosz – a nyugalom, az otthonosság színe

Zöld színű abrosz amit keresel? Zöld színű abrosz ami jól illene a lakásodba? Jó hírem van, nem kell tovább keresgélned, mert megtaláltad a lakásodba illő terítőt. Érdemes körülnézni Webáruházunkban, mert különböző anyagokból és mintákból találsz zöld terítőt. Ráadásul a méretválaszték is hatalmas. Minden terítő 12-13 méretben készül. Van kör, ovális és szögletes terítőnk is. Ezek az utóbbiak egészen 3 méter hosszúságig készülnek. Most pedig mutatok neked egy kis válogatást, a zöld színű terítőkből

Kezdjük rögtön az egyszínű zöld terítőkkel, hiszen nem tudhatom, hogy milyen az elképzelésed, mi illik a lakásodba.

Olajzöld terítő - egyszínű pamut asztalterítő

Olajzöld terítő – egyszínű pamut asztalterítő

Mindegyik terítő zöld, ráadásul különböző anyagokból készültek. Az első két fotó pamut terítő, melyeket használhatsz így önmagukban is, de választhatsz hozzájuk, egy remek, színben hozzáillő asztalközepet is.

A tulipános terítő egy elegáns, almazöld színű teflonos damaszt terítő. Különlegessége, hogy bevonták gyárilag az anyagot egy teflonos réteggel, ezáltal lepergeti a zsírt és a nedvességet! kell ettől jobb hír egy háziasszonynak? Ráadásul még vasalni sem kell.

Az utolsó kép, pedig egy zöld, alkalmi terítő. Anyaga taft, amit használhatsz ugyancsak önmagában is, de mint a fotó mutatja, asztalközéppel összerakva lenyűgöző hatást érhetsz elvele. Ajánlom nagy ünnepekre mint karácsony, vagy a családi ünnepeinkre mint esküvő, házassági évforduló, keresztelő, stb.

Karácsonyi abrosz krém - zöld fenyős

Karácsonyi abrosz krém – zöld fenyős

Asztalterítő kockás - "kék-zöld rapszódia"

Asztalterítő kockás – “kék-zöld rapszódia”

Citromos terítő - sötétzöld asztalközéppel

Citromos terítő – sötétzöld asztalközéppel

Abrosz pöttyös - zöld,fehér pöttyökkel

Abrosz pöttyös – zöld,fehér pöttyökkel

 

Ezek a terítők valamennyien mintás pamut anyagból készültek. Raktam közéjük mutatóba egy karácsonyi terítőt is, de húsvétit is rakhattam volna, mert olyanunk is van bőven. A legtöbb terítő két darabos, vagyis asztalközép van hozzárakva. Ezek az asztalközepek színben jól kiegészítik az alapterítőt, segítségükkel gyönyörűasztalokat teríthetsz!

Pöttyös terítő - zöld, fehér pöttyös asztalközép

Pöttyös terítő – zöld, fehér pöttyös asztalközép

Textil szalvéta pöttyös - zöld fehér pöttyös

Textil szalvéta pöttyös – zöld fehér pöttyös

Kenyérkosár és kesztyű - kivi zöld, fehér

Kenyérkosár és kesztyű – kivi zöld, fehér

Ezen a három utolsó fotón mutatok neked zöld színű asztalközepet és zöld színű konyhai kiegészítőket is, hogy lásd, ilyesmit is találsz áruházunkban!

Javaslom, nézelődj egy kicsit “áruházunk polcain”, mert még több zöld terítőt is találhatsz!

Jó böngészést kíván: Simon Kati Evidensbolt

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.