Új termékek az Evidensboltban – futók és közepek

Kedves Vásárlónk!

Új termékek Webáruházunkban. Új termékek, melyek hangulatot teremtenek.

Régóta nem adtam hírt Webáruházunkról. Elröppent egy nyár, benne vagyunk az őszbe és ilyentájt bevallom, az Evidensboltban is megszaporodnak a munkák. Nagyon sok új termékünk van, amit szeretnék neked megmutatni.

Szeptember elején jólesik ránézni az őszies terítőkre, amikből majd mutatok neked néhányat. Aztán itt vannak az impregnált terítők, amik új színekkel bővültek. A hímzett asztalközepek és futók is hatalmas választékkal kínálják magukat. Ez három téma, sajnos nem fér bele egy hírlevélbe. Most bemutatom neked a kedvenceimet, a hímzett asztalközepeket és futókat:

Asztali futó - Emily rózsái 90x40cm

Asztali futó – Emily rózsái 90×40 cm

Ezek a rózsás terítők ekrü színüek, goblein hatású színvilággal és hímzett rózsákkal rendelkeznek. Álomszépek, amit nem csak a romantikusoknak ajánlok.

Örök kedvencünk, a levendula. Ezeket a terítőket hímzés és dús csipke díszíti. A futó terítő tökéletes a dohányzóasztalokra, míg a 30 cm-es négyzet a kisebb asztalkákra, mint pl. a telefonos asztalokra.

A téma ugyanaz, vagyis a levendula, de más formában. Ezek a futó terítők vastag, lenes anyagból készültek. Ez a modernebb, fiatalosabb változat, míg a csipkés a klasszikus. Örömhír a nagy asztalokkal rendelkezőknek, a hosszú levendulás terítő, vagyis a 150×40 cm-es.

Folytatom még a gyönyörüségek bemutatását. A fotókon egy három darabos hófehér, virágos garnitúrát láthatsz. Ennek a garnitúrának van még egy krémszínű változata is. Azoknak ajánlom a garnitúrát, akiknek egy helyiségben több asztala is van. Ilyenkor az étkezőasztalra teheted a 85×85 cm-es terítőt, a dohányzóra vagy a tálalóra a 90×40 cm-est, a kisebb 40 cm-es terítőt pedig a kisebb asztalkákra, polcokra.

Nincs vége még a bemutatásoknak, most az ősziesebb terítők következnek:

Ez a kétdarabos garnitúra ugyan virágmintás, de a színeit tekintve, az őszies asztalokra illik. Törtfehér alapon, gyönyörű virágokat láthatsz.

A végére maradt ez a kimondottan őszies, leveles garnitúra. A legtöbb lakásba illik a szinük, a terítők mintázata pedig hímzett, riselt leveles.

Remélem elnyerték tetszésedet a terítők és meghozták a kedvedet, a lakásod ősziesbe hangolására.

Jó böngészést kívánok: Simon Kati Evidensbolt

 

Comments are closed.