Rózsás asztalterítők – rózsák hímezve, vagy nyomtatva

Rózsás asztalterítők, azaz rózsák hímezve, vagy rózsák nyomtatva. Rózsás asztalterítők nem csak a romantikusoknak.

Webáruházunkban rengeteg rózsás terítőt találhatsz. Engedd meg, hogy a rózsás asztalterítők bemutatását a legnagyobb kedvenceimmel kezdjem. Ezek pedig:

A fotókon az Emily rózsái garnitúrát láthatod. Két lenyűgöző terítő, ekrü színben, gobleint utánzó rózsa hímzéssel és csipke szegéllyel. Ezekről a terítőkről csak legekben tudok beszélni. Méretük alapján tökéletesen kiegészítik egymást. A 85×85 cm-es asztalközép bármilyen méretű étkezőasztalra tökéletes, míg a 90×40 cm-es asztali futó a dohányzóasztalokra, vagy komódokra illik. Ha ajándékot keresel mondjuk egy hölgynek, ettől jobbat nehezen fogsz találni. Ezt azért is merem kijelenteni, mert tapasztalatom szerint, szinte minden hölgynek tetszik. Ráadásul itt nem kell ismerned, tudnod, az asztal méretét, hiszen ezek a terítők szinte méret nélkül illenek az asztalokra. ha már az asztalközepeknél és a futóknál járunk, mutatok neked egy másik stílust, a nyomottmintás középterítőket:

Ez a terítő 70×70 cm-esek, pamut anyagból készült. Az étkezőasztalokra ajánlom, különösen akkor, ha nem szereted a teljes asztalodat letakarni, vagyis csak jelképesen az asztal közepére rakod a terítőt.

Most mutatok neked néhány asztalterítő garnitúrát, természetesen rózsa mintával. Ezek a garnitúrák két darabosak, egy alapterítőből és egy asztalközépből állnak leginkább. Találsz majd a fotók között egy darabos rózsás abrószt is, vagyis mindenki válogathat az ízlése szerint:

Ez a négy utóbbi rózsás terítő is pamut anyagból készült. Könnyen kezelhetőek, moshatóak vasalhatóak. ha folt, vagy pecsét kerül a terítőre ne ijedj meg, mert a mai folteltávolító adalékanyagok mindent megoldanak. Segítségükkel hosszú éveken keresztül használhatod ezeket az abroszokat. Most mutatok neked poliészter alapanyagú terítőket is:

Anyaguk taft, nehézselyem középpel. Ráadásul a középterítő ugyanaz mind a két fotón, viszont láthatod, hogy más színű alapterítővel, teljesen más, új hatást érhetsz el.

Kérlek nézegesd át alaposan áruházunk választékát.

Jó böngészést kívánok: Simon kati Evidensbolt

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.