Harangos garnitúra – terítő hat részletben

Harangos garnitúra, ami szépségével engem elvarázsolt. Harangos garnitúra amely nem csak dekoratív, hanem praktikus is.

Ez a terítő garnitúra amit most megszeretnék mutatni neked, a legtöbb részből álló garnitúrám jelenleg. Képzeld el, hat részes. Ráadásul minden darabjának meg van az értelme, a fontossága. Talán a legnagyobb darabján kezdem az ismertetőt:

Sajnos a fotón nem látszódik rendesen, az asztal közepén egy kis riselt keret látható, harangos hímzéssel díszítve.

A hímzett mintája

A hímzett mintája

Lenes szegély

Lenes szegély

A fotón, a 220×150 cm-es nagy terítőt látod. Bevallom őszintén, már régóta kacérkodtam nagy terítők megvásárlásának gondolatával. Ennek oka, több vevőm kifejezett kérése volt. Mégsem hoztam eddig nagy terítőt, mert valahogy nem tetszett az eddigi kínálat, azonkívül az áruk is vissztartott. Aztán megláttam ezt a harangos terítőt és engem lenyűgözött, amit láttam. Már maga az anyaga lenyűgöző, erős, vastag lenes anyag, olyan stabil fajta. Nem kell attól félni, hogy letáncol az asztalról. A terítő maga fehér, a szegélye pedig nyers színű. Az igaz, hogy az ára borsos, de arra gondolok, hogy csak egyszer kell megvenni, aztán hosszú éveken, talán évtizedeken keresztül a család tulajdonában lesz. Gondolj a mai folteltávolító adalékanyagokra és rájössz, hogy igazat beszélek.

Most a termékcsalád legkisebb tagjával folytatom a bemutatást.

Ő egy 30×30 cm-es kis terítő, amit a kisebb asztalkákra, polcokra ajánlok. Van még egy különleges tulajdonsága, textil szalvétaként is tökéletesen funkcionál. Tudom, annak kicsit drága, de őszitén, egy ilyen gyönyörű asztalterítő, nem érdemel meg  gyönyörű szalvétákat? Karácsonykor, az ünnepi vacsoránál mindig szeretnénk a családot elbűvölni, nos egy ilyen terített asztallal biztos lehetsz, hogy mindenkit elvarázsolsz.

Ez a kis terítő már önmagában is elbűvölő. Nem csak terítőként tudod használni, hanem tányéralátétként is. Ráadásul ajándékként is tökéletes, akár szóróajándékként is. Mit gondolsz, az óvónéni, vagy a tanítónéni, tudná értékelni?

Ahogy haladunk felfelé a méretekben, elértünk a 90×40 cm-es futó terítőhöz. Ő a dohányzóasztalok terítője és bizony, egy adventi koszorú is jól mutatna rajta. Mint írtam, az anyaga stabil, masszív, nem csúszkálós, vagyis ideális a koszorúhoz.

Nincs garnitúra 85×85 cm-es terítő nélkül. Az étkezőasztalok közepe ez a terítő. Ha az adventi koszorút egy nagyobb méretű asztalon tartod, akkor ez a terítő illik a koszorú alá.

Az asztali futók leghosszabbját láthatod ezen a fotón. Hová ajánlom? Természetesen a nagy, kinyitott karácsonyi asztalokra, vagy a komódokra, tálaló szekrényekre.

Remélem sikerült megmutatnom ezeknek a terítőknek a szépségét és praktikumát. Válogass belőlük kedvedre!

Jó böngészést kíván: Simon Katalin Evidensbolt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.