Ünnepi asztalterítők – tedd szebbé az ünnepeidet

Ünnepi asztalterítők, melyek ünnepi ruhába öltöztetik az asztalaidat. Ünnepi asztalterítők, amik nélkül nincsenek ünnepi vacsorák.

Mi háziasszonyok, rengeteg energiát fektetünk bele az ünnepeink megszervezésébe, az ünnepi étkezések lebonyolításába. Egy-egy ilyen családi ünnep, kemény feladat lehet számunkra. Sajnos tapasztalatból tudom, hogy sokszor és sokan esünk ugyanabba a hibába, vagyis míg a vacsora vagy az ebéd fogásaival rengeteget törődünk, az ünnepi asztal megterítésére már elfogy az időnk és hajlamosak vagyunk összecsapni azt. Ez pedig nagyon nagy hiba. A szépen megterített asztal, a szép asztalterítő, csak kiemeli a háziasszony munkáját. Lehet, hogy a vacsora amit tálalsz a vendégeidnek istenien sikerült, de hidd el amennyiben csúnya, esetleg pecsétes asztalterítőn kínálod a vacsorát, nem lesz szép, maradandó emléke ez a vacsora a vendégeidnek. Most mutatok neked különleges asztalterítő ötleteket:

A fotókon látható terítők mind különlegesek, ünnepélyesek. Eltudsz képzelni egy nagy családi ünnepet, amikor ilyen asztalterítőn, vagy legalább is hasonlón kínálod az ünnepi vacsorát? Elárulom, hogy ráadásul nem is drágák ezek a terítők, az áruk közepesnek mondható. Valamennyi terítő két darabos, vagyis asztalközéppel van kiegészítve, az egyszínű alapterítő. Az anyaguk gyűrt taft, poliészter anyag. Könnyen kezelhetőek, nem gyűrődősek, ráadásul még a vasalást sem igényelik. Ezeken a színeken kívül még találsz padlizsán, narancs és krém színű asztalterítőket is. Asztalterítőinket mi gyártjuk és forgalmazzuk. Óriási választékban kínáljuk terítőinket, 13 méretben. Találsz nálunk szögletes, kör és ovális méretű asztalterítőket is. Természetesen mindegyik asztalterítőt, asztalközéppel egészítettük ki.

Ünnepi asztalterítő narancs - virágos középpel

Ünnepi asztalterítő narancs – virágos középpel

Asztalterítő - bézs taft, barna hímzett középpel

Asztalterítő – bézs taft, barna hímzett középpel

Ezeket a terítőket az Alkalmi asztalterítők kategóriájában találod meg. Amennyiben különleges karácsonyi asztalterítőket keresel, akkor EZT a kategóriát ajánlom.

Ezeknek a taft terítőknek könnyű a kezelése, nem kell félni a mosásuktól. Mosógépben moshatóak 40 C-on. Ajánlom, hogy használj folteltávolító adalékanyagot, mert így nincs az a folt, amit pillanatok alatt ne tudnál eltávolítania terítődből.

Kérlek alaposan nézz körül áruházunkban!

Jó böngészést kívánok: Simon kati Evidensbolt

 

Comments are closed.