Kézműves piperetáskák - textil neszesszerek

Kézműves piperetáskák, melyeknek nem lehet ellenállni. Kézműves piperetáskák, melyek nem hiányozhatnak egyetlen női táskábólsem.

Piperetáska - kicsi, levendula virágos

Piperetáska – kicsi, levendula virágos

Mint a fotón is láthatod, ezek a kis női neszesszerek, egyediek, öröm adni és öröm kapni őket. Különleges textilekből készültek. Elmondhatom nyugodtan, hogy még a bélésükre is nagy gondot fordítottam, hogy színben és mintában passzoljon a külsejéhez.

Anyaga: 100% pamut anyag. Szalagokkal és csipkével, textil rátéttel díszítettem, vlíz béléssel adtam neki tartást. Cipzárral nyitódnak és csukódnak ezek a kis piperék.

Ajándék: – tökéletes női ajándék valamennyi kis táska. Ráadásul óriási választékból választhatod ki azt a piperét, aminek a megajándékozandó hölgy, a legjobban örülni fog. Érdemes kiegészíteni ezeket a kis táskákat, ugyanabból az anyagból készült kis papírzsebkendő tartóval, szemüvegtartóval, vagy a nagyobb és két darabos tároló zsákkal.

Kezelésük: – nagyon egyszerű. Mivel textilből készültek, moshatóak, méghozzá akár mosógépben, 40 C-on. Forró vasalóval vasalhatóak is, ezek a kis neszesszerek. Ha így kezeled a piperetáskádat,hosszú éveken keresztül megőrzik szépségüket!

Showing 1–12 of 19 results