Kézműves naplók - naplók, füzetek, emlékkönyvek

Kézműves naplók, emlékkönyvek, melyeket öröm kézbe venni. Kézműves naplók, melyeket öröm adni és kapni. Ezeknek a kis füzeteknek mindegyike, egy-egy kézművészeti alkotás. Egyedi darabok, melyeket textil képek, vagy textil rátétek díszítenek. A füzetek kemény fedelesek, 80 laposak és vonalasak. Méretük 15×21 cm. Valamennyit örömmel készítettem, a szívemet, lelkemet varrtam bele.

Rózsás napló - "Millió, millió rózsaszál"

Rózsás napló – “Millió, millió rózsaszál”

Naplók Eredetileg naplónak készültek ezek a füzetek. A legelsőt magamnak készítettem. Textilbe kötöttem, szalagokkal és csipkével díszítettem és egy romantikus képet raktam rá. Ez a napló egy kicsit olyan lett, mint én magam is vagyok, romantikus. Megmutattam a barátnőimnek, akik azonnal kértek tőlem egyet, saját részükre. Mindegyik naplót a tulajdonusokra szabtam, vagyis egyediek lette. A gasztróblogger barátnőmé természetesen a konyháról és a főzésről szólt, a lovakat imádó barátnőmé pedig, nem szólhatott másról, mint a lovakról. Talán, ezért is van, hogy ebben a kategóriában olyan nagy a választék. Mindenki megtalálja a kedvencét, azt a témakőrt, ami valóban róla szól. Próbáltam má szűkíteni a választékot, kitörőlni néhány naplót, hogy leegyszerüsítsem a választékot. Bevallom, ez nekem nem megy, hiszen a rendelésekből arra tudok következtetni, hogy mindegyik féle napló megtalálja a saját gazdáját, úgy mint a zsák a foltját.

Emlékkönyvek A füzetek között találsz olyanokat is, melyek direk gyerekeknek készültek. Ilyen például a macis, a lovas, vagy az angyalkás, sőt a mikulásos is. Nagyon jó dolognak tartom, ha a gyerekek egész ifjú korukban, rászoknak a napló írásra. Már a kis óvodások is használhatják ezeket a füzeteket, rajzolásra. Így legalább egyben, meglehet őrizni, ezeket az emlékeket. Az iskolások közül sokan, pedig emlékkönyvnek használják a kézműves füzeteket.

Showing 1–12 of 23 results