Asztalterítők, abroszok - pamut, poliészter

Az asztalterítők, abroszok kategóriája,  a legnagyobb kategória. Jelenleg 266 db terítőt tartalmaz. Sok kategóriát találhatsz áruházunkban, ami a terítőket tartalmazza.

A pamut asztalterítők és az alkalmi asztalterítők kategóriájában szereplő terítők legtöbbje, két darabból álló garnitúra. Egy alapterítőből és egy hozzá illő asztalközépből állnak. Az asztalközepet átlósan, vagyis sarkosan kell ráhelyezni az alapterítőre. Az alkalmi asztalterítő garnitúrák alapanyaga poliészter.

A damaszt asztalterítők kategóriájában találhatsz pamut anyagú damaszt terítőket, amit a “nagymama damasztjának” is nevezhetünk, de megtalálod mai modern változatukat is a teflonos asztalterítőt poliészter anyagból, víz és szennytaszító változatban is.

Az asztalterítő kategóriában óriási választékot találsz, a karácsony és a húsvét témáját külön kidolgoztam. Találhatsz külön kategóriát mind a karácsonyi pamut terítők, mind azexkluzív karácsonyi terítők választékából. Ezeket az abrosuokat mind az Evidensbolt Webáruház készíti. valamennyi terítő mosható mosógépben 40 C-on és vasalható.

Van olyan terítő, sőt kategória is, ami nem itt készült, amit mi is vásárolunk. Ezek a Hímzett asztalközepek és a Hímzett asztali futók kategóriája. Ezek a hímzett terítők valamennyien nagyon jó minőségűek. Könnyen kezelhetőek, mosógépben moshatóak, vasalóval vasalhatóak. Gépi hímzéssel készültek. Ezeket a gyönyörű hímzett terítőket használhatod önállóan is, de ráterítheted az asztalközepeket egy egyszínű asztalterítőre is.  Csodálatos asztalokat varázsolhatsz a segítségükkel.