Télapós terítők – a gyermekek örömére

Télapós terítők érkeztek Webáruházunkba, gyönyörű mikulásos mintával. Télapós terítők, amiket úgy lehet nézegetni, mint egy mesekönyvet.

Bevallom, hogy én már nagyon hosszú ideje dekorálom a lakásomat. Nem csak adventre, hanem mikulásra is. Mióta unokáim vannak, még nagyobb lelkesedéssel folytatom a dekorálást.     – Tudod nagymama, én szejetem a télapót, nagyon várom már és nem félek tőle, csak …egy kicsit – mondja az én három éves Alexem. Én pedig jó nagymama révén, mindent megteszek, hogy az a “kicsi” félelem is megszünjön és Alex felhőtlen bizalommal várja a télapót.

Talán ezért is örültem olyan nagyon, amikor felfedeztem ezeket a mikulásos terítőket. Most mutatom a fotókat, beszéljenek a képek:

Télapós terítők - a gyermekek örömére

Télapós terítők – a gyermekek örömére

Mikulásos terítő

Mikulásos terítő

Anyaguk vastag, szövött, gobelin anyag. Méretük pedig nagy, komplett méret. Az asztalközép 95×95 cm, az asztali futó pedig 140×40. Ezek akkora méretek, hogy önállóan is beterítik az asztalt. Az asztalközép például teljesen. Az asztali futó egy hosszú csík, ami a nagyméretű asztalokon is tökéletesen mutat,de a tálalókra, a komódokra is rakhatod. Ezek a terítők tudom nem olcsók, de örök darabok. Megveszed a kicsi gyermekednek és még az unokád is gyönyörködni fog benne. Elnyűhetetlen az anyaga, masszív, stabíl terítő. Rángathatják a gyerekek kedvükre, semmilyen kárt nem tesznek majd benne. Márpedig rángatni, forgatni fogják, készülj fel rá, úgy nézegetik majd, mint egy mesekönyvet.

– Nagymama, mesélj nekem a télapóról – szinte hallom Alex hangját, mert természetesen én is elteszek magamnak egyet, a télapós terítők közül.

Ajádék: ezek a terítők ajándéknak is tökéletesek. Ráadásul maradandó ajándékot adsz, olyat, amivel nagy örömet fogsz szerezi. Ha a megajándokozó családjában van kicsi gyerek, akkor biztosan.

Mosás: a gobelin asztalterítőket nagyon könnyű kezelni. Dobd nyugodtan a mosógépbe és mossad 40 C-on. ha véletlenül pecsét kerül a terítőre, márpedig haszálat közben mért ne kerülne, használj folteltávolító adalékanyagot! Volt folt, nincs folt. ha így kezeled a terítődet, biztos lehetsz benne, hogy a családod gyermekei hosszú évtizedeken keresztül fognak benne gyönyörködni!

Simon kati Evidensbolt

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.