Teflonos damaszt abrosz – a szennytaszító terítő titka

A teflonos damaszt abrosz, avagy a szennytaszító terítő, a klasszikus pamut damaszt asztalterítő mai modern változata.   A teflonos damaszt abrosz anyaga vastag poliészter, amit elláttak egy teflonos védőréteggel. Ezáltal  sokkal könnyebben kezelhető a terítő: szennytaszító, vízlepergető! Ez utóbbit szó szerint értsd, hiszen ha leöntjük egy pohár vörösborral, vagy kávéval, az nem hagy rajta foltot, mert a folyadék csepp formájában lepereg!  Ez egy áttörés az asztalterítés korszakában. Gondolj csak bele, hogy a kisgyerekes családok, akik már évek óta nem használhattak szép terítőket, hiszen a kicsik egy pillanat alatt kiboríthatták a tányérokat és a poharakat, most végre, szép, terített asztalok mellett étkezhetnek. Ezt a terítőt, ha mondjuk baleset éri, elég nedves ruhával letörőlni és már mondhatjuk is, hogy volt folt, nincs folt.A teflon réteg ellenére ugyanúgy mosható és vasalható, mint a klasszikus társa, a különbség, hogy a teflon réteg miatt nem fehéríthető. Ráadásul gyönyörű színekben kínáljuk a teflonos damaszt terítőket. Kapható krémszínben, almazöldben, lazac színben és bordóban.

Damaszt teflonos

Krémszínű teflonos damaszt asztalterítő

Teflonos damaszt abrosz - almazöld színben

Teflonos damaszt abrosz – almazöld színben

Damaszt terítő teflonos narancs - lazac színű terítő

Damaszt terítő teflonos narancs – lazac színű terítő

Bordó színű teflonos damaszt

Bordó színű teflonos damaszt

A teflonos damaszt asztalterítőt, egész évben keresik a vevők. Húsvétkor leginkább az almazöld és a narancs színét keresik, karácsonkor a krém és a bordó színt. Habár a krém színre egész éven át nagy az igény, gondoljunk csak a nagy családi összejövetelekre, az esküvőkre és a házasági évfordulókra.

Ezek a terítők, óriási méretválasztékban készülnek. 12 méretben gyártjuk őket. Van belőle szögletes alakú, kör és ovális terítő is. Miután az anyag 160 cm szélességű, ezért a nagyon széles asztallal rendelkező vásárlóimnak is tudok jóhírrel szolgálni. Végre van egy széles asztalterítő, ami az Ő asztalaikra is megfelelő! A kör és az ovális asztalterítőket mindig szegőszalaggal szegjük be, ezért a terítők szépen kisímulnak, nem hullámoznak!

Mosás A terítőt ne dobd be a mosógépbe! Mossad kézzel, kézmeleg vízben. Forró vasalóval vasalhatod, de igazából a vasalás nem fontos,mert nem gyűrődik!

Kérleknézz körül áruházunk polcain. A teflonos damaszt asztalterítőket ebben a kategóriában találod. Az asztali futókat pedig itt.

Jó böngészést kívánok: Simon Kati Evidensb

 

 

 

Comments are closed.