Ovális fehér asztalterítő – a váratlan lánykérés terítője

– Ovális fehér asztalterítő amit keresek! Esküvőre szeretném és gyönyörűt szeretnék – hívott fel a napokban egy izgatott női hang. -Két nap múlva lesz az eljegyzés és ovális fehér  asztalterítőt, nem kapok sehol. Tudna rajtam segíteni, kérem?! Milyen fehér ovális terítőt tudna nekem ajánlani?

Végig gondoltam  a lehetőségeket, majd megnyugodván a nagy választék miatt, elkezdtem sorolni őket:

-Nem ismerem az Ön elképzelését, de előszőr is egy klasszikus fehér terítőt ajánlok, amin nincs semmiféle minta. Ezt a fehér terítőt összerakhatja bármilyen mintás, vagy színes porcelánnal, vagy szalvétával.

 

ovális fehér asztalterítő

ovális fehér asztalterítő

– 220 x 140 cm-es terítő kellene nekem, ráadásul ovális méretű. Sehol nem kapok ovális terítőt, nekem pedig ovális az asztalom. Próbáltam már szögletes terítőt használni, de azok a négy sarkánál nagyon csúnyán lelógnak. Egy ilyen ritka, ünnepi pillanatnál pedig a legszebbet akarom.

Teljesen megértettem a vevőmet és igazat adtam neki. Pontosan tudom én is, már nagy a tapasztalatom, hogy ovális asztalra, kizárólag ovális terítőt használjunk. Valóban nem láttam még ovális terítőt annak a néhány asztalterítővel foglalkozó üzletnek a kínálatában, amit én látogatok. Pedig az asztalterítőkre mindig, különösen odafigyelek. Ezeket a terítőket 2-3 méretben kínálják, de ovális, még véletlenül sincs a választékukban. Nos, haladjunk tovább áruházunk kínálatával.

Fehér ovális terítő

Fehér ovális terítő

– Ajánlom, ezt a klasszikus fehér, szövött mintás damaszt terítőt. Egyszerű, fehér és semleges terítő, ami szintén jól kiegészíthető bármilyen színű étkészlettel, szalvétával. Természetesen ovális alakú is van kínálatunkban, több méretben is.

A képen egy krém színű, teflonos damaszt terítő látható. Ez a terítő különösen jó választék lenne. Poliészter alapanyagú, ráadásul nagyon könnyen kezelhető, úgynevezett “okos” terítő. Vízlepergető, szennytaszító, vasalást nem igénylő.

Aztán eszembejutott a szintén nagyon népszerű impregnált asztalterítő.

Ez a terítő is gyönyörű, szintén hívhatjuk “okos” terítőnek a jól kezelhetősége miatt. Itt sincsenek foltok és még vasalni sem kell a terítőt.

Szerencsére nagy az Evidensbolt választéka. Még egy ilyen rendhagyóan sürgős, lánykérésre is volt megoldás. Elárulom, hogy a vásárló a krémszínű teflonos terítőt választotta. Én gyorsan elkészítettem, Ő pedig személyesen jött átvenni, hogy két nap múlva, gyönyörű asztalt varázsolhasson, egyetlen lányának az eljegyzésére.

Érdemes átnézned áruházunk választékát, hátha Te is találsz magadnak alakalmi terítőt, amit bármikor, bármilyen alkalomra használhatsz majd.

Üdvözlettel:Simon Kati

 

Comments are closed.