Őszi asztalterítők – őszies hangulat a lakásban

Őszi asztalterítők, melyek őszies hangulatot keltenek a lakásban. Őszi asztalterítők, melyeket a mintázatuk, vagy a színviláguk sorol ebbe a kategóriába.

Sokan nem szeretik az őszt. – “Haldoklik a természet, minek örüljek” – mondják ők. Akik így gondolkodnak, nincs igazuk. Én úgy gondolom, hogy minden évszaknak, így az ősznek is, meg van a maga hangulata, szépsége. A természet őszies színei, pedig nagyon illenek a lakásokba.Gondolok itt a levelek sárgáira, a mohazöldre, a termések szép barna színére. Mutatok neked néhány ötletet, hogyan hangold a lakásodat őszies hangulatba!

Most nézzünk olyan asztalterítőket, melyeknek a mintája az, ami őszies.:

Narancssárga falevelek hímezve, vagy nyomtatva, melyek garantáltan az őszt juttatják az eszedbe. A hímzett leveleseket  leginkább úgy mezítlábason a bútorokra ajánlom, mint például a dohányzóasztalra. A pamut terítőt pedig az étkezőre terítsd. Használhatod önmagában is, de jó hatást érhetsz el akkor is, ha sárgás színű terítővel együtt használod. Őszi termések egy tálban elhelyezve, esetleg valamilyan őszi hangulatú ablakdísz és tökéletes lesz a hatás.

 

Őszi asztalterítők - őszies hangulat a lakásban

Őszi asztalterítők – őszies hangulat a lakásban

Ez a fotó is az őszt juttatja az eszedbe? Én biztos vagyok benne, méghozzá nagyon egyszerű eszközökkel. Igaz, hogy némi fantázia és kézügyesség szükséges hozzá. Az ablakot sima, egyszerű őszi levelekből álló levélfüzér díszíti, amit mi magunk is ősszegyűjthetünk és elkészíthetünk. Az asztali futó pedig az ősz sárgáiból álló színvilág, mely tökéletesen illik és összhangban van, a falevelek színeivel. Az sem baj, ha éppen nincs ilyen asztalterítőnk, a fotón például egy narancsos színvilágú selyemsál szolgálja ezt a feladatot.

Amennyiben az étkezőasztalra egy komolyabb őszies hangulatú terítőt képzeltél el, azt ajánlom, hogy játssz a színekkel. Tökéletes választás lenne, bármelyik színű terítő a kettő közül. Egészítsd ki sárga textil szalvétákkal, netán asztalközéppel, tégy a közepére egy csokor elsárgult levélágat és máris, meseszépet alkottál!

Remélem meghoztam a kedved a lakás dekorálásához! Nézz szét Webáruházunkban!

Jó böngészést kívánok: Simon Kati Evidensbolt

 

 

 

 

 

Comments are closed.