Levendulás ajándékok – abrosz és kiegészítők

Levendulás ajándékok nyáron, télen, sőt levendulás ajándékok az év bármely napján. – Azért ez már túlzás, mondják sokan. Nincs igazuk, mert a levendula rajongói nemcsak nyáron, a szezonjában kedvelik ezt az illatos virágot, hanem egész éven át gyűjtik a levendulás motívumú tárgyakat.

Elmondhatom, hogy én magam is a levendula kedvelői közé tartozom. A kertemben is termesztem ezt a kis illatos virágot. Szárított virágával szívesen tömök illatos szivecskéket, zsákokat. Szívesen veszem körül magamat a levendulás textilekkel. Ezek közül mutatok meg neked párat.

Figyelmedbe ajánlom a levendulás asztalterítőket, amely egyetlen levendula rajongó asztaláról sem hiányozhatnak.

 

Levendulás asztalterítő

Levendulás asztalterítő kockás középpel

Ugyanebből az anyagból készülnek a hozzá illő edényfogó kesztyűk, kötények és textil kenyérkosarak.

Levendula csokros edényfogó kesztyűgarnitúra

Levendula csokros edényfogó kesztyű

Levendulás kötény

Levendulás kötény

 

A levendula rajongóinak nagyon könnyű ajándékot venni. Elég, ha már egyszer valamelyik levendulás ajándéktárggyal megalapozod a gyűjteményét, utáa folyamatosan, a különböző alkalmakkor, csak ki kell egészíteni azt. Itt arra gondolok, hogy mondjuk egyszer megveszed a nagy asztalterítőt például egy szülinapra, aztán névnapra kiegészíted egy edényfogó kesztyűvel és egy köténnyel. Karácsonyra pedig jöhet a levendulás termékekhez a gyönyörű textil szalvéta, a masnis kenyérkosár, meg egy asztalközép. Most folytatom még a levendulás termékek bemutatását:

Krém taft asztalterítő padlizsán színű középpel

Krém taft asztalterítőt látsz a képen, kiegészítve egy lila asztalközéppel. Természetesen nem maradhat el a levendula virágcsokor sem.

Kenyérkosár és kesztyű - levendula mintával

Kenyérkosár és kesztyű – levendula mintás

Ez egy kis konyhai garnitúra, ami áll egy masnis textil kenyérkosárból, edényfogó kesztyűből és fedőfogóból. Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen ajándéknak, minden hölgy örül.

Asztalközép terítő - csokros levendulás

Asztalközép terítő – csokros levendulás

Csokros levendulás asztalközép, ami minden lakásba illik. Használhatod önmagában is, de kiegészítheted vele a fehér damaszt asztalterítőt is.

Levendulás szív

A levendula rajongói nagyon tudják értékelni ezt a kis szárított levendulával megtömött illatos szivecskét.  Illata elűzi a molyokat, de a látványa is kedves. Még dekorálásra is használható.

Lila-fehér kockás szalvéta

Lila-fehér kockás szalvéta

Textil szalvéta lila - lila-fehér kockás

Textil szalvéta lila – lila fehér kockás

Végül a textil szalvétákkal zárom a levendulás termékek sorát. Látványnak sem utolsó, még az is örül egy ilyen ajándéknak, aki nem gyűjtő.

Kérlek, nézd végig áruházunk levendulás termékeit! Biztos lehetsz benne, hogy ha innen választasz ajándékot egy levendulakedvelőnek, akkor megtaláltad számára a legjobbat.

Jó böngészést kívánok!

Simon Kati

Evidensbolt

 

 

Comments are closed.