Kör, ovális abrosz – az Evidensbolt Webáruházból

Kör, ovális abrosz az, amitkeresel? Kör, ovális abrosz, óriási választékban található az Evidensboltban. Áruházunk sok kategóriában forgalmaz asztalterítőket. Ezeket a terítőket 12-14 méretben gyártjuk és számtalan színben és mintával kínáljuk. Nagyon fontosnak tartom, hogy az asztalodra, a megfelelő méretű és alakú terítőt használd.

Mit értek ezen? – Például, ha az asztalod ovális, ne használj hozzá szögletes terítőt. Tudom, a mérete illik az asztalodra, de akkor se használd, mert nagyon csúnya lesz vele az asztalod. A terítőd, az asztal négy sarkán, nagyon le fog lógni, szinte a földig, míg az oldalán pontosan jól áll. Tehát, ovális asztalra, feltétlenül ovális asztalterítőt rendelj. Ugyanez a szabály vonatkozik a kör alakú asztalora.kerek asztalra, csak kör alakú terítőt rendelj. Sok vevőm meséli, hogy sehol nem talált ovális asztalterítőt. Kört még csak-csak, de oválist, szinte lehetetlen. Látod milyen jó helyet találtál? Mi nem csak rengeteg méretben gyártjuk az asztalterítőinket, hanem minden formában, így oválisban is.

Most segítek neked, hogy könnyebben tudj a kategóriák között eligazodni.

Nyáron talán a legnépszerűbb kategória a pamut terítők kategóriája. Itt harminc gyönyörű terítő közül válogathatsz. Amint látod, a legtöbb asztalterítő két darabos, egy alapterítőből és egy asztalközépből áll.

Mielőtt kiválasztod a neked tetsző terítőt, gondolj a lakásodba  lévő falak, kárpitok, evőkészletek színeire. Olyan terítőt válassz, amely színben harmonizál. Ha a tányérod fehér, nyert ügyed van, mind a 30 terítő illik hozzá. Amennyiben mintás a tányér nem árt leszűkíteni a színeket és a mintákat.

Válogathatsz még a lakásod, illetve a konyhád színei alapján is.

Például, ha a falad zöldre van festve, válassz hozzá illő zöld színű terítőt.

Kivi zöld patchworkös asztalterítő

Kivi zöld patchworkös asztalterítő garnitúra

Ezek a terítők fantasztikusan feldobnák zöld falaidat.

Amennyiben a falad halványkék, el tudod képzelni a levendulás, vagy a kékfestő terítőket, milyen jól mutatnának az asztalodon? Mutatom:

Kékfestő abrosz - sűrű virágmintás terítő

Kékfestő abrosz – sűrű virágmintás terítő

Levendulás asztalterítő

Levendulás asztalterítő

Ha a falad fehér, vagy semleges színű bármelyik terítőre eshet választásod. Választhatsz romantikus terítőt, mint a rózsásak.

Abrosz pöttyös - zöld,fehér pöttyökkel

Abrosz pöttyös – zöld,fehér pöttyökkel

Választhatsz a most divatos pöttyös retrók közül, de választhatsz akár valamilyen modern mintás terítőt is.

Új asztalterítő, új hangulat!

Sokan vagyunk úgy, hogy szeretnénk a lakásunkon újítani, új hangulatra vágyódunk. Ilyenkor nem a bútorokat kell lecserélni. Játssz a színekkel és meglátod, egy odaillő asztalterítővel mennyire megváltoztathatod a lakásodat.

Legközelebb az exkluzív asztalterítők kategóriájáról beszélek veled.  Ismerkedj még meg a damaszt asztalterítők kategóriájával is. Addig is jó böngészést kívánok!

Simon Kati

Evidensbolt

 

 

Comments are closed.