Karácsonyi asztalközép – te csodálatos terítő

A karácsonyi asztalközép egy lerágott csont, elcsépelt téma.

” -Nem kell nekem karácsonyi asztalközép, hiszen ott van a tavalyi. Különben is, már egy kicsit unom!”- szinte hallom a véleményedet, ahogy elolvasod.

Most olyan különleges hímzett asztalközepekre fogom felhívni a figyelmed,amit garantáltan nem lehet megunni. Különlegesek, szépek, olyanok, amiket nem lehet nem észrevenni, amikről nem tudod levenni a tekintetedet. Ezek az asztalközepek ráadásul új méretben készültek. Eddig mindig 85 x 85 cm-es volt az átlagos méret, most pedig 120 x 60 cm. Meg is lepődtem, amikor először szembesültem az új mérettel, de aztán rájöttem,hogy ez az ideális, ettől tökéletesebb már nem is lehetne a mérete. Gondolj csak bele, karácsonykor kinyitjuk az asztalokat, ezért ez a nyújtott méret egyszerűen ideális. Nos, lássuk azokat a fotókat!

Ennek a középteríőnek a színe is egyedi. Barna színű, ami minden lakáshoz illik. A fotókon három méretét láthatod, de van egy negyedik mérete is a 90 x 40 cm, ami a dohányzóasztalokra tökéletes. Látod, ezeket a szépségeket használhatod önmagukban is, de mint az első képen láthatod, egy egyszínű terítővel még ütősebb hatást tudsz elérni.

Hát nem gyönyörű? Egy sima fehér terítővel kiegészítve, hozzá ezüst kiegészítő, dekoráció, megterítheted a felejthetetlen karácsonyi asztalodat.

Ez a fenti, három utolsó fotó, mint láthatod a nagy, nyújtott méretű terítő. Mindegyiket a karácsonyi étkezőasztalra ajánlom. Ezt az utóbbi zöld gyertyásat, a mohazöld taft terítővel raknám össze. Az biztos, hogy fantasztikus hatást lehetne elérni egy ilyen összeállítással.

Karácsonyi kis terítő - templomos I. (30cm)

Karácsonyi kis terítő – templomos I. (30cm)

A kedvenceim közé tartozik még ez a templomos mintájú futó is. Javarészt hosszúkás méretekben gyártották. Itt is találhatunk rendhagyó méreteket, mint például a 110 x 40 cm, de van még 70 x 35 cm-es méretű is. Most, hogy mindjárt kezdődik az adventi dekorálás, még jó szolgálatot tehetnek ezek a terítők. Bevallom őszintén, hogy nagyon lelkes vagyok. Annyira szép terítőket sikerült idén összegyűjtenem, hogy nehéz volt kiválogatnom ezeket a fotókat! Azt ajánlom menj be a Karácsony asztalközepek és a Karácsonyi asztali futók kategóriájába és nézd át a készletet.

Jó böngészést kívánok: Simon Kati Evidensbolt

www.evidensbolt.com

 

Comments are closed.