Fogókesztyűk – az Evidensbolt Webáruházból

Fogókesztyűk, melyek védik a háziasszony kezét. Fogókesztyűk, melyek nem csak praktikusak, hanem dekoratívak is, kaphatóak áruházunkban.

Én mindig nagy híve voltam a fogókesztyűknek. Még kezdő háziasszony koromban, mikor még főzni sem tudtam nagyon, már akkor is előszeretettel vásároltam ezeket a kesztyűket. Akkor még nem nagyon használtam őket, viszont nagyon szép színesek voltak és jól mutattak a konyhám falán. Ajándékba is szívesen vásároltam őket, bevallom akkor is csak a dekorálás vezérelt. Azóta már komoly háziasszony vált belőlem és megtanúltam azt is, hogy ezek a kesztyűk védik használójuk kezét, hogy igen praktikus darabok. Most mutatok neked néhányat közülük:

Edényfogó kesztyű: kivi zöld - fehér pöttyös

Edényfogó kesztyű: kivi zöld – fehér pöttyös

Edényfogó kesztyű vásárlás - egyszerüen, online

Edényfogó kesztyű vásárlás – egyszerüen, online

Edényfogó kesztyű: piros - fehér pöttyös garnitúra

Edényfogó kesztyű: piros fehér pöttyös garnitúra

Kékfestő edényfogó kesztyű I.

Kékfestő edényfogó kesztyű I.

Látod, milyen szépek és mutatósak ezek a kesztyűk? Minden kesztyűhöz készült egy kis fedődogó is. Még azt is el kell mondanom, hogy megértsd a lelkesedésemet, hogy ezekből az anyagokból sokféle konyhai kiegészítő készül, mint asztalterítő, kenyérkosár és kötény. Képzelj el egy konyhát, ahol a falon lóg a konyhához színben illő kötény és edényfogó kesztyű, az asztalon ugyanebből az anyagból ott van az asztalterítő és a hozzáillő kenyérkosár. Eltudod képzelni, hogy ez milyen kedves, melegséget sugárzó kép? Most mutatok neked néhány fotót, hogy jobban eltudd képzelni:

Piros pöttyös kiegészítők-kenyérkosár

Piros pöttyös kiegészítők-kenyérkosár

Pöttyös asztalközép piros - fehér pöttyös retro

Pöttyös asztalközép piros – fehér pöttyös retro

Pöttyös textil szalvéta: piros - fehér pöttyös

Pöttyös textil szalvéta: piros – fehér pöttyös

Asztalterítő garnitúra - pöttyös - fehér, piros pöttyökkel

Asztalterítő garnitúra – pöttyös – fehér, piros pöttyökkel

Piros pöttyös kötény - piros alapon fehér

Piros pöttyös kötény – piros alapon fehér

Most a piros pöttyös termékcsaládot mutattam meg neked, de bemutathattam volna az összes többit. Az a jó ezekben a termékekben, hogy kitünőek ajándékozás szempontjából is. Szóróajándéknak tökéletetek a kesztyűk, viszont kiegészítve egy, vagy több kiegészítővel, már nagyon komoly ajándék lehet. Születésnapra, névnapra, karácsonyra, sőt Nőnapra és Pedagógusnapra is kitünő ajándékok.

A legegyszerübb, ha Te magad átnézed a kategóriákat, amennyiben vásárolni szeretnél. ITT találod a kesztyűket, ITT az asztalterítőket, ITT pedig a kötényeket.

Jó böngészést kívánok: Simon Kati Evidensbolt

 

 

 

Comments are closed.