Fehér damaszt terítő – a nagy klasszikus

Fehér damaszt terítő, az örök divat. Fehér damaszt terítő, amit nem lehet megunni.

Nagy öröm ért engem, illetve az Evidensbolt Webáruházat a napokban. Sikerült újra beszereznem azt a damaszt anyagot, amit már évek, sőt évtizedek óta árulok és ami a vevőim egyik nagy kedvence volt és amit az utóbbi évben nélkülöznünk kellett, mert a nagykerekben is elfogyott. Ez pedig nem más, mint a Marion damaszt terítő.

Mit tud ez az anyag, illetve mit tud a belőle készült asztalterítő? Erre csak azt tudom válaszolni, hogy ez a klasszikus damaszt terítő, mely fehér színű és nagyon vastag pamut anyagból készült. Ráadásul minta nélküli pamut anyagból. Az, hogy vastag és az, hogy minta nélküli, fontos dolog. Ez a terítő olyan strapabíró, hogy szinte mindent kibír. Fehérítheted, keményítheted, használhatsz folteltávolítót vagy hypót, a terítő töretlenül hozza régi formáját és csodálatos asztalokat teríthetsz a segítségével. Abban is biztos lehetsz, hogy az unokád is megörököli majd egyszer tőled ezt a terítőt, hiszen szinte elnyűhetetlen.

Így, első ránézésre, szinte semmi különlegeset nem lehet látni ezen a fotón. Annyi kiderül, hogy gyönyörű hófehér a színe. Ami nem látszódik, viszont nagyon fontos, hogy 160 cm széles. Ez azoknak lényeges, akiknek az átlagon felüli széles asztala van, illetve a kör asztallal rendelkező vásárlóknak számít. A Marionból készítek 160 cm átmérőjű kör asztalterítőket is.

Fehér damaszt terítő - a nagy klasszikus

Fehér damaszt terítő – a nagy klasszikus

Kör alakú asztalterítő - a kerek asztalok terítője

Kör alakú asztalterítő – a kerek asztalok terítője

Fehér damaszt - az ünnepek terítője

Fehér damaszt – az ünnepek terítője

Ez a terítő mindig elegáns. Összerakhatod fehérrel, szürkével, bordóval, zölddel, akármilyen színnel, csodálatos elegancia, különleges asztal lesz az eredmény. Elakarod kápráztatni a vendégeidet? Nosza, használj Marion damaszt terítőt. Ünnepi terítőt szeretnél? A damaszt Marion terítőt ajánlom.

Áruházunknak mindig volt és jelenleg is van, a Marion terítőn kívül is damaszt terítője. Azok is szépek, azok is elegánsak, de őszintén bevallom, hogy minőségben meg sem közelítik a klasszikus elődjét. Ez a terítő a leg, leg, leg. Sajnos árban is ő a legdrágább, mert a minőséget mindig meg kell fizetni!

A daaszt terítő kezelése

A daaszt terítő kezelése

Mosógépben 60 C-on mosható, fehéríthető, keményíthető. Ami fontos- vasalni kötelező – méghozzá még nedvesen!

Csak ajánlani tudom jószívvel a Marion asztalterítőt. Nézz szét áruházunkban!

Jó böngészést kívánok: Simon Kati Evidensbolt

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.