Fehér asztalterítők – az alkalmak terítői

A fehér asztalterítők nem a hétköznapjaink terítői. Nyugodtan elmondhatjuk, hogy a fehér asztalterítők az alkalmak terítői. “Beszéljük meg fehér asztal mellett” – mondja a szólás. Ez a fehér terítő, mindig valami ünnepélyességet, ünnepi eseményt jelent. Webáruházunk nagyon sok fehér terítőt kínál. Különböző anyagokból készülnek ezek az abroszok.

Már többen felhívtatok azzal a kérdéssel, hogy fehér terítőt szeretnétek, milyet ajánlanék. Nos elmondhatom, hogy ahány ember annyi szokás, mindenkinek más anyagú terítő a kedvence.

1, Pamut asztalterítő – anyaga 100 % pamut. Fontos – ezeket a terítőket csak azoknak ajánlom, akik szeretnek vasalni. Pamut anyag, tehát gyűrődős, muszáj vasalni.

pamut asztalterítő

pamut asztalterítő

 

Pamut terítő

Pamut terítő

A fotókon ugyanazt az egyszerű pamut terítőt láthatod. Rendkívül jól lehet dekorálni és az egyszerű, minta nélküli textil szalvétákkal és különböző tányérokkal, változatossá teheted az asztalaidat.

Ez is fehér pamut terítő, de mintás. Vele is teríthetünk gyönyörű, elegáns asztalokat, de a hétköznapokra is használhatjuk. Kezelése hasonló, mint hófehér társának.

2, Damaszt terítő – ennél a 100 % pamut terítőnél a minőséget, a vastagsága dönti el. Webáruházunk forgalmazza a Marion damaszt terítőt, amiről elmondhatjuk, hogy a damaszt terítők királynője. Ez egy olyan vastag, kiváló minőségű damaszt terítő, amit nem lehet szétnyúzni az évtizedek alatt sem. Nyugodtan moshatod, hypózhatod, fehérítheted, nem veszít a minőségéből. Ez az a terítő, amit az unokáink örökölni fognak.

A damaszt terítő kezelése

A damaszt terítő kezelése

Ez egy nagyon vasalós terítő, ezért csak azoknak javaslom a megvételét, akik szeretnek vasalni! Ha kicsit még nedvesen vasalod, biztos lehetsz benne, hogy gyűrődés nélküli, friss, ropogós terírő lesz az eredmény.

3, Impregnált terítő – Ezeket a terítőket a kezdő háziasszonyoknak ajánlom, akik még nem szeretnek vasalni. A terítő mikroszálas és poliészter. Nagyon jó minőségű, vastag anyag. Nem csúszkálós, nem kell félned, hogy letáncol az asztalról. Mosógépben moshatod, de vasalást nem igényel. Ha kiborítod a bort, lepereg róla.

4, Teflonos damaszt terítő hasonló tulajdonságokkal bír, mint teflonos társa. Ez a terítő ráadásul zsír és vízlepergető, vasalást egyáltalán nem igényel. Kezdő háziasszonyok bátran választhatják.

Ez a terítő ugyan krém színű, de nyugodtan használhatod fehérként.

Remélem találtál a fehér terítőink között neked tetszőt. Nézz körül alaposan áruházunk polcain. Jó böngészést kívánok: Simon kati Evidensbolt

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.