Esküvői asztalterítő – rendezd meg álmaid esküvőjét

Esküvői asztalterítő-fehér, almazöld

Esküvői asztalterítő-fehér, almazöld

Esküvői asztalterítő - fehér, kivi

Esküvői asztalterítő – fehér, kivi

Esküvői asztalterítő különleges, dekoratív hatással. Esküvői asztalterítő, amit az esküvő lezajlása után megőrizhetsz, sőt újra felhasználhatsz alkalmi asztalok terítésénél.

Én egy olyan esküvői asztalterítőt ajánlok neked,aminek több élete van, amit nem kell a kukába hajítanod az esküvő után. Ugyanezt a terítőt használhatod karácsonykor is, vagy különleges családi eseményeken, mint például házassági évforduló, keresztelő stb. Garantáltan fantasztikus hatást érsz el ezekkel a különleges asztalterítőkkel. Olyan hatást, amit a vendégeid megjegyeznek maguknak amire sokáig, akár évek múlva is emlékezni fognak.

Milyenek ezek a különleges asztalterítők? Két darabból álló garnitúrákról beszélünk. Egy egyszínű alapterítőt képzelj el, ami az esküvők esetében leginkább fehér, krém, vagy csontszínű. Képzelj el hozzá egy asztalközepet is. Ez az asztalközép különböző színű lehet, de mindig az esküvő színeit tartalmazza. Lehet olajzöld, lehet arany, krém, narancs, bordó. A terítők különböző alkalmi anyagból készülnek. Leginkább taft, vagy jacquard jellemzi az alapterítőt, az asztalközepet pedig a tafton kívül organzából, vagy selyemből készítjük.

 

 

A fotókon is láthatod, hogy ezek a gyönyörű esküvői asztalterítők egy kisebb dologgal, mint a pédául a dekoráció megváltoztatásával könnyedén átalakíthatóak. Bátran használhatóak a család ünnepi asztalainak megterítésében.

Tervezd meg az álomesküvődet és válaszd ki, a hozzá illő asztalterítőt. Ezt az esküvőt megrendezheted étteremben, kultúrházban, de otthon a kertben, a lakásban is.

Nagyon sokan panaszkodnak, hogy az esküvő, milyen költséges dolog. Sok pénzt kér az esküvőszervező, ráadásul az étterem is költséges dolog. Aztán beszélgettem olyan emberekkel, akik kis költségvetésből, igaz, hogy háznál, pazar esküvőt tartottak. Az esküvői menüsort a nagynénik, a rokonok készítették. A háznál készültek a sütik, a torták is. Igaz, a barátok, rokonok segítettek azok elkészítésében. A terített esküvői asztal szépsége, különlegessége, vetekedett a legkiválóbb éttermek esküvői asztalaival. Igaz, hogy az Evidensbolt esküvői terítőit alkalmazták. Asztalterítőinket 12 méretben gyártjuk, minden formájú és nagyságú asztalra találsz méretet.

Böngéssz az Alkalmi asztalterítők kategóriájában és biztos lehetsz benne, hogy megtalálod álmaid asztalterítőjét.

Simon Kati Evidensbolt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.