Barna asztalterítő – a meleg otthonosság érzete

Barna asztalterítő, mely meleg, bársonyos színével, az otthonosság érzetét kelti. Barna asztalterítő,mely ráadásul idén, nagyon divatos. Jó pár évvel ezelőtt még csak a fiúknak mertem ajánlani a lakásába ezt a férfias színt, idén viszont a legdivatosabb, a legmodernebb lakásokba is nagyszerüen illik.

Webáruházunkban nagyon sok barna terítőt találhatsz, most mutatok néhányat a kínálatunkból:

Barna asztalközép - zsinórmintás terítő

Barna asztalközép – zsinórmintás terítő

A fenti fotókon az asztalközepekkel kezdem el a barna terítők bemutatását. Amint látod, nem csak a hétköznapoknak van barna terítője, hanem már a karácsonyi terítők között is megjelent a barna szín. Ha már a karácsonynál tartunk, ezt a gyönyörű hímzett asztali futó terítőt eltudod képzelni összerakva egy sima krém, illetve vajszínű terítővel?

A fenti fotón, egy elegáns fahéj színű, taft terítőt láthatsz. Ha már a barna terítőkről beszélünk, kezdjük mindjárt az alapoknál. Ez az a terítő, ami remekül illik a sima fehér, a krém, illetve a vaj színű falakhoz. Tökéletes választás ez a szín a színes, festett falak esetében is, mint például a sárga, vagy a halványzöld, a kivizöld.

Barna asztalterítő - a meleg otthonosság érzete

Barna asztalterítő – a meleg otthonosság érzete

Ezen a két fotón, a barna asztalterítőt, barna középpel egészítettem ki. A felső fotón egy 75×75 cm asztalközép, az alsón pedig egy 150×40 cm-es futó a kiegészítő középterítő. Mindegyik különleges, mindegyik tökéletes.

Alkalmi asztalterítő narancs - barna futóval

Alkalmi asztalterítő narancs – barna futóval

Rengeteg játékosságra ad lehetőséget a barna terítő. Ezen a három fotón ugyanazt a barna csíkos asztalközepet egészítettem ki más és más színű alapterítővel. Látod, hogy mennyire különböző hatást lehet elérni a zöld, a krém és a narancs színekkel? Hogy melyiket válasszuk, az sokmindentől függ. Gondolok itt a lakás színeire, a függönyök illetve a szőnyeg színvilágára.

Mosás: – a terítők mosása, kezelése nem elhanyagolható dolog. Anyaguk poliészter, mosógépben 40 C-on moshatóak. Vasalásnál vigyázz a hőfokra, nehogy a túl forró vasalóval megégesd a terítőt!

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.