Asztalterítők ovális méretben – hétköznapokra és ünnepekre

Asztalterítők ovális méretben is kaphatóak az Evidensbolt Webáruházban. Asztalterítők ovális méretben, hogy tökéletesen passzoljanak az ovális asztalokra.

Talán kezdjük az elején, amennyiben ovális asztalod van otthon, feltétlenül ovális asztalterítőt válassz hozzá. Tudom, a szögletes terítő is megteszi, legalább is a mérete, a hosszúsága alapján jó lenne, de valld be őszintén magadnak, hogy ez a terítő, bizony nagyon csúnyán lelóg, a négy sarkánál az asztalodról.

Jó helyen keresgeléd a terítődet, mert az Evidensbolt Webáruház nem csak forgalmazza a terítőket, hanem gyártja is. Óriási választékból rendelheted meg a neked tetsző terítőt. Az ovális abroszokat rengeteg anyagból, köztük damaszt, mintás pamut anyag, taft, jacquard, teflonos damaszt gyárjuk, az oválokat pedig 3-4 méretben.

Mik az ovál méretek? Amit mindig lehet kapni, az a 180 cm-es, a 200 cm-es, a 220 cm-es ovális terítő. Találsz még 240 cm-es ovális terítőket is, igaz nem minden anyagból. Az itt felsorolt méretek a leggyakoribbak, ezeket keresik általában a vásárlók. Amennyiben neked, valami különleges méretű ovális terítőre van szükséged azt kérlek jelezd felém és amennyiben módomban áll elkészíteni, megcsinálom azt. Most mutatok egy-két fotót, hogy lásd az anyagféleségeket, amikből ovális terítők is készülnek:

Látod rengeteg féle variációt mutathatnék. Van közöttük hétköznapi terítő, ünnepi terítő, karácsonyi, húsvéti, pamut, damaszt, stb. Amiben mindegyik megegyezik, az az ovális.

Az ovális terítő szegése: – a merevebb anyagokat, pontosabban azokat, amiknek van tartása, elég simán, vagyis behajtva beszegni. Viszont vannak olyan anyagok mint például a teflonos damaszt, melyek nyúlnak varrás közben. Az ilyen anyagokat sajnos nem elég csak simán visszhajtani, hanem ferdepánttal kell őket beszegni. Maga a ferdepánt is költséges, hiszen métere minimun 250 Ft az üzletekben, ráadásul nagyon sok szükséges egy terítőre, hiszen annak a kerületére varrjuk. Hogy eltudd képzelni a mennyiséget, pl. egy 140 cm kör terítőre majdnem 6 m ferdepánt szükségeltetik. Egy 180 cm-es oválra minimun 7 m és így tovább. Ráadásul a ferdepánttal sokat kell dolgozni is, mert a terítő mindkét felén fel kell varrni. Szóval, ez plusz költséget igényel, amit én fel is tüntetek a terítőknél, amennyiben muszáj őket így varrni.

Kérlek, nézegesd át alaposan áruházunk terítőjét, úgy válaszd ki, a neked tetszőt!

Jó böngészést kívánok: Simon Kati Evidensbolt

 

Comments are closed.