Asztalközép – hangulatteremtés terítővel

Asztalközép terítő, mely már nagyon régóta a kedvenceim közé tartozik. Asztalközép terítő,mely minden asztalt és terítéket szebbé tesz. Abban az időben amikor még nem foglalkoztam terítőkkel, ha megláttam valahol egy ilyen légiesen könnyű, hímzett vagy rátétmintás csodát, bizony elállt a lélegzetem. Alakjára nézve, lehet négyzet vagy hosszúkás, tégla alakú, mindkettőt használhatjuk bátran, bármilyen alakú asztalhoz.

Az asztalközép lehet szezonális, gondolok itt nagy ünnepeinkre, húsvétra vagy karácsonyra. Sőt azt is mondhatom, hogy ilyenkor egyenesen kötelező a használata.

Egy gyönyörű tavaszi virágos, egy nyári napraforgós, vagy egy őszies hangulatú leveles asztalközép meleg hangulatot teremt lakásunkban.

Asztalközepet öröm adni, öröm kapni és öröm vásárolni. Ideális ajándék minden nőnek, legyen az illető barátnőnk, legyen a doktornéni, óvónéni, tanítónéni. Még nem találkoztam olyan hölggyel, akit hidegen hagyott volna egy ilyen ajándék.

Bemutatok egy pár gyönyörű asztalközepet áruházunk választékából:

Organza napraforgós terítő

Organza napraforgós terítő

Áruházunk legújabb beszerzése a nyári asztalok elengedhetetlen terítője.

Organza napraforgós futóterítő 

Organza napraforgós futóterítő

Négyzet alakú párjával minden asztalra tökéletesen illik.

 

Virágos terítő - Fanny virágoskertje 85x85 cm

Virágos terítő – Fanny virágoskertje 85×85 cm

Ez a riselt, sűrű, virágos terítő, az egyik nagy kedvencem. Én úgy érzem, minden asztalra illik, minden lakásba hangulatot teremt. Használhatod önmagában is, de teríthetsz alá egy egyszínű asztalterítőt, hidd el, hogy lenyűgöző hatást fogsz elérni vele.

Ez a gyönyörű pipacsos terítő egyenesen Bécsből érkezett. A közepét sűrű, riselt virághímzés díszíti, a széleit pedig dús csipke szegély.

Hímzett kis terítő - Pipacsos 30 cm négyzet

Hímzett kis terítő – Pipacsos 30 cm négyzet

Ha véletlenül egy kisebb asztalkára keresel asztalközepet, akkor ez a kis pipacsos középterítő tökéletes lesz. Mint látod a fotón, a mérete 30 cm-es négyzet. Jól passzol a kis telefonos asztalkákra.

Asztalközép terítő - Gerberás mintával 85x85 cm

Asztalközép terítő – Gerberás mintával 85×85 cm

Ez a gyönyörüség szintén Bécsből érkezett. Gerberás terítő, melynek szépsége a pipacsossal vetekszik.

Asztalközép terítő - Sárga virágos 85x85 cm

Asztalközép terítő – Sárga virágos 85×85 cm

Ugyanebből a szállítmányból való a narancsos színű, virágos terítő is. Ezek a terítők valamennyien kiváló szépségüek és kiváló minőségüek. Ajánlani tudom valamennyit!

Kérlek, nézz szét áruházunk asztalközepei és asztali futói között! Válogass kedvedre!

Jó böngészést kívánok:

Simon Kati Evidensbolt

 

Comments are closed.